Redovisningskonsult/Gruppchef till Expand U (en del av Revise)

Stockholm Heltid

För Expand U´s räkning söker vi dig som vill ta dig an rollen som Redovisningskonsult/Gruppchef och som vill vara med på resan att vidareutveckla kontoret i Stockholm. Hos oss blir du en del av ett stabilt bolag med goda framtidsutsikter och där du kommer att få växa i din yrkesroll. I rollen som Redovisningskonsult/Gruppchef kommer du att ha det yttersta ansvaret för kontoret och dess medarbetare och du rapporterar direkt till VD för koncernen. Tjänsten innebär att du kommer arbeta som Redovisningskonsult på 60% och ta ansvaret som Gruppchef på 40%.

Expand U är en redovisningsbyrå som är en del av Revise Sverige AB med totalt 17 medarbetare, våra kontor finns i Stockholm, Norrköping samt Linköping. Det finns ett starkt intresse att expandera till andra platser i Sverige. Kontoret i Stockholm ligger centralt på Saltmätargatan och där arbetar det för närvarande 5 personer som denna person kommer ha personalansvar för.

I din roll som Redovisningskonsult/Gruppchef delar du din tid mellan operativt arbete vilket innebär att du har egna redovisningsuppdrag samt fungerar som kontorets stöttepelare där du bland annat coachar dina kollegor i t.ex. redovisningsfrågor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som Redovisningskonsult/Gruppchef:

  • Ansvara för redovisning och bokslut självständigt för dina kunder, även närvara på uppstartsmöten med nya kunder
  • Stötta dina medarbetare i diverse redovisningsfrågor
  • Fullt ut personalansvar, utföra utvecklings- och lönesamtal
  • Driva och utveckla kontoret vidare
  • Ingå i ledningsgruppen för koncernbolagen
  • Sköta dialog och avtal med hyresgäst och diverse kontorsrelaterade frågor

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som har arbetat som redovisningsekonom/redovisningskonsult mellan 3-5 år samt har erfarenhet från att arbetat på en redovisningsbyrå. Du är bokslutssjälvständig och har vana att upprätta bolagsdeklarationer. För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har god kännedom i Excel och erfarenhet av att jobba i ett flertal affärssystem. Tidigare erfarenhet av ledarskap/personalansvar är meriterande. Vi ser gärna att du har ett intresse för försäljning och kan se och agera på möjligheter till att få affären att växa såväl som bolaget.

Dina personliga egenskaper och vad företaget kan erbjuda dig:
Du bör vara hjälpsam, både mot kollegor internt och ut mot våra kunder. Vi ser rollen som en relationsbyggare som sätter ”Laget före jaget” och att ha lätt för att kommunicera och lyfta blicken är viktigt i denna roll. Vidare ser vi att du är en glädjespridare som genom ditt sätt att engagera andra kan hjälpa till att nå de uppsatta målen och samtidigt ser till att vi fortsätter ha kul på vägen!

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du kommer att ha möjlighet att påverka och utveckla dig i din profession. Företaget är stabilt och erbjuder fina förmåner och möjligheter till flextid och vidareutbildning.

Placeringsort: Centrala Stockholm

Om företaget
Expand U är en redovisningsbyrå och är en del av Revise Sverige AB med totalt 17 medarbetare, våra kontor finns i Stockholm, Norrköping samt Linköping. Tillsammans med våra duktiga redovisningskonsulter jobbar vi med att hjälpa våra kunder att ta fram de bästa beslutsunderlag för att driva deras företag framåt. Till oss kan du vända dig oavsett om du har ett litet enmansföretag eller ett börsnoterat aktiebolag. Vi hjälper dig i stort och smått med det vad gäller din bokföring, administration, redovisning och ekonomistyrning.

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Expand U med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Marie Edström-Barter 070-509 94 14 eller Charlotte Ekenstam 073-637 01 89.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det räcker att du bifogar ditt CV. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekryteringsprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev. Vid de flesta tillsättningar görs också en bakgrundskontroll.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera