Redovisningskonsult till Aklero Ekonomi AB

Linköping Heltid

Redovisningsbyrån Aklero står under stadig tillväxt och vi på Meritmind har fått förtroendet att hjälpa dem rekrytera deras nya redovisningskonsult. Denna tjänst är placerad på deras kontor i Linköping. Aklero Ekonomi AB är en lokal redovisningsbyrå med cirka 15 medarbetare med kontor i Linköping, Rimforsa och Kisa. Som anställd på Aklero erbjuds du en attraktiv arbetsplats där det finns stora utvecklingsmöjligheter och där medarbetarna känner arbetsglädje och delaktighet.

Välkommen med din ansökan till en redovisningsbyrå i tillväxt!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult på Aklero Ekonomi kommer du:

  • Hantera och säkerställa den löpande redovisningen i ett antal kunduppdrag
  • Månadsvis sammanställa och rapportera till kund
  • Upprätta bokslut, årsredovisningar och deklarationer
  • Aktivt delta i budgetprocesser
  • I förekommande fall vara föredragande vid kunders sammanträden

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi ser att du som söker denna tjänst har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning. Det är meriterande om du är, eller i snar framtid, avser att bli auktoriserad redovisningskonsult. Du har erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, gärna från miljöer med många olika kontakter eller från annan redovisningsbyrå. Vidare ser vi således att du har god förståelse för olika redovisningsregelverk och är en van användare av Excel.

Personliga egenskaper:
Du beskrivs som en stabil och noggrann person med en hög analytisk förmåga. För att vinna framgång i rollen är din ambitionsnivå hög och ditt arbetssätt beskrivs som ansvarsfullt och systematiskt. Du kommer att ingå i ett mindre team och trivs med att samarbeta i grupp, men du har också förmågan att kunna arbeta självständigt. Rollen innefattar även kundkontakt, vilket förutsätter att du är kundfokuserad, konsultativ och serviceinriktad som person.

Placeringsort: Linköping

Om företaget:
Aklero Ekonomi startades 1999 och erbjuder tjänster inom ekonomi, redovisning, styrning och ledning till företag och organisationer. De har kontor på 3 orter i Östergötland för att finnas nära och tillgängliga för sina kunder lokalt. De centrala kärnvärdena på Aklero Ekonomi är Närhet, Kundperspektiv och Frihet under ansvar.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Aklero med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anna Haga på 070-2010355. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 maj 2019. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickad när du valt fil och klickar på öppna

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera