Redovisningskonsult till Stockholm City

Stockholm Heltid

Är du en Redovisningskonsult eller Redovisningsekonom som jobbat något år, men som nu är redo att fortsätta växa, lära och ta för dig? Vi rekryterar just nu en redovisningskonsult till vår kund, Kunden växer snabbt och behöver därför fler duktiga kollegor till sitt team. Kontoret ligger i nya fräscha lokaler mitt i Stockholm City.

I din roll som Redovisningskonsult ingår varierande arbetsuppgifter kopplat till kunders ekonomi, bokföring och beskattning. Du kommer arbeta med samtliga delar inom redovisningen och ha nära kontakt med såväl kunder som interna kollegor. Du trivs med att verka som spindeln i nätet och är mån om att ge kunder den bästa möjliga servicen.

Som Redovisningskonsult kommer du bland annat arbeta med:

  • Löpande redovisning
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Avstämningar av bankkonton
  • Delaktig vid bokslutsarbete
  • Rapportering till kund
  • Utveckla och förbättra ekonomiska processer, rutiner och verktyg

Kvalifikationer och erfarenhet:
Du behöver ha en relevant akademisk utbildning med några års arbetslivserfarenhet inom yrket, gärna från en byrå eller revisionsfirma. Du har en god och stabil grundkunskap inom redovisning och förstår hur det ekonomiska flödet fungerar och hänger samman. Vidare är du mycket trygg i ditt användande av system och Excel som du använder i ditt arbete. Erfarenhet av Fortnox är meriterande men inte ett måste. Du uttrycker dig utan svårigheter på svenska och engelska, både skriftligen och muntligen.

Personliga egenskaper:
För att axla den här rollen Redovisningskonsult behöver du ha en god analytisk förmåga där du förmår att se och förstå helheten. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra och tar enkelt kontakt med både interna och externa intressenter där du har en pedagogisk och serviceinriktad approach. Som person är du nyfiken och har en vilja att lära och utvecklas samtidigt som du tar stort ansvar för ditt arbete och levererar hög standard.

Ansökan:
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig redovisningskonsult: Elma Hadziefendic på elma.hadziefendic@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen).Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera