Regionchef sökes till Meritmind i Linköping

Linköping Heltid

Vi hjälper företag och människor till framgång!

Meritmind är specialister inom kvalificerade ekonomitjänster. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer och kompetenser inom bank, finans och försäkring. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 350 anställda, omsätter knappt en halv miljard och är verksamma på 6 orter i Sverige, Västerås, Linköping, Malmö, Göteborg, Jönköping, Stockholm. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Nu söker vi en ny regionchef till Linköping!

Ditt uppdrag:
Meritminds mission är att hjälpa företag och människor till framgång. Nu söker vi dig som vill ta över stafettpinnen som regionchef och fortsätta driva vår starka tillväxtresa i Östergötland. Vi har goda relationer med våra kunder i regionen och ser fortsatt tillväxt på marknaden för våra tjänster.

Som regionchef är ditt uppdrag att utveckla affären och identifiera nya affärer inom våra affärsområden: konsultlösningar, rekrytering och förändringsledning samt att utveckla våra medarbetare till sin fulla potential. I ditt team har du engagerade medarbetare som du coachar, inspirerar och motiverar. Du har fullt resultat-, budget- och ekonomiansvar samt det formella personalansvaret. Du rapporterar till COO samt ingår i den operativa ledningsgruppen med dina regionchefskollegor.

Som regionchef i Östergötland är du en viktig ambassadör ut mot marknaden och ser det som naturligt att utveckla vårt varumärke genom att delta i nätverk och relevanta affärsforum.

Vem söker vi?
Vi ser framför oss att du har en framgångsrik bakgrund inom försäljning och affärsutveckling inom tjänstesektorn och har goda ledarerfarenheter. Du har troligtvis en akademisk bakgrund eller andra erfarenheter som är relevanta för denna tjänst. Du kan ha tidigare meriter som till exempel platschef, kontorschef, operativ chef alternativt konsultchef.

Som person är du engagerad, analytisk och affärsorienterad. Ett modernt ledarskap med ingredienser som feedback, omtanke, tillit och att föregå med gott exempel är självklarheter för dig. Du gillar sociala sammanhang och att motivera och inspirera andra, både kunder som medarbetare.

Varför Meritmind?
Som en del av vår Meritmind familj, får du del av en stark företagskultur med tydliga värderingar. Vi som jobbar här drivs av ett entreprenöriellt arbetssätt, alltid med medarbetaren, kandidaten och medarbetaren i fokus och med hjärta. Laget går före jaget och tillsammans hjälps vi åt. Nu längtar teamet efter en varm och tydlig ledare, med en klar vision för Östergötland. Varmt välkommen till oss!

Är det dig vi söker?
Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta oss på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Meritmind. Kontakta rekryteringskonsult Johanna Andersson via telefon 0702-72 62 66 eller johanna.andersson@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se.
Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 3 juli 2022, men vi genomför löpande kvalificeringsprocess, så sök omgående. Tillsättning enligt överenskommelse.

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se