Rekryterare/HR-specialist till försäkringsbolag i Stockholm

Stockholm Heltid

Vill du jobba i en verksamhetsnära roll med HR och rekrytering? Perfekt! Då kan det vara dig jag söker i rollen som HR-specialist till vår kund inom försäkringsbranschen. Här får du vara en del av ett HR-team som ständigt driver arbetet med en hållbar kompetensförsörjning och att vara en attraktiv arbetsplats. Vill du bli en del av detta? Sök idag!

Arbetsuppgifter:

I rollen som HR-specialist kommer du att stötta och coacha chefer i rekryteringsfrågor. Du jobbar med hela rekryteringsprocessen, allt ifrån kompetensanalys, intervjuer, tester och personbedömning. Du kommer få möjlighet att jobba med många olika spännande roller på alla nivåer inom organisationen. Som HR-specialist har du kontakt med olika leverantörer och Employer Branding. Utöver operativt rekryteringsarbete jobbar du även med bredare HR-frågor.

Kvalifikationer och kompetenskrav:

För att passa och trivas i rollen som Rekryterare/HR-specialist ser vi att du har tidigare erfarenhet av HR och rekrytering, där du coachat och stöttat chefer i rekryteringsprocessen. Som person är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra. Du förväntas driva ditt arbete på ett självständigt och strukturerat sätt men där du såklart har ditt team som kan stötta dig.

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som förväntas starta i början av november och pågå initialt till årsskiftet med mycket goda möjligheter till förlängning. Vår kund har sina lokaler i centrala Stockholm.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Maria Olofsson på 0704715059 alt maria.olofsson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi samt bank, finans och försäkring, och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Välkommen med din ansökan !

Ansök till denna tjänst