Rekryteringskonsult till Meritmind i Västerås

Västerås Heltid

Meritmind fortsätter att växa och vi stärker nu upp vår rekryteringsorganisation för att möta en ökad efterfrågan från våra kunder. Vi söker en driven rekryteringskonsult som med utgångspunkt från Västeråskontoret kommer att etablera och fördjupa relationer med kunder och kandidater samt genomföra affärer med fokus på att både kunder och kandidater ska vara nöjda. De tjänster vi rekryterar till rör sig över hela spannet av kvalificerade ekonomiroller.

Som rekryteringskonsult kommer du att driva hela rekryteringsprocessen från kravprofil och annonsering till urval, intervjuer, kandidatpresentationer och tillämpning av arbetspsykologiska tester.

Du kommer att ingå i ett team där laget är viktigare än jaget. Där vi har våra tydliga roller men är flexibla och kan avlasta varandra om så behövs. Dina kollegor på Hamngränd 6 är konsultchefer, kundansvarig och rekryteringskonsult. I ryggen har du ett av landets mest välrenommerade varumärken för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som rekryteringskonsult på Meritmind 

 • Införsäljning av vår rekryteringsprocess samt förhandling
 • Framtagning av kravprofil i samarbete med kund
 • Screening av CV och personliga brev
 • Intervjuer
 • Personlighetsbedömning, testning, och referenstagning av kandidater
 • Utveckling av nätverk för kvalificerade ekonomer
 • Proaktivt arbeta med relationen mellan Meritmind och kandidater
 • Bearbetning och upprätthållande av kundkontakter

 

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har en akademisk examen och har arbetat i en roll där du har haft ett helhetsansvar för rekryteringsprocessen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med rekrytering av företrädesvis chefer eller specialister, har det varit inom ekonomiområdet är det en fördel. Du är van vid förhandlingssituationer och trivs i möten med kunder och med att göra affärer. Du kommunicerar med lätthet på både svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs i möten med nya människor och som uppskattar det viktiga konsultativa momentet i rollen som rekryteringskonsult. Du är en social person som arbetar naturligt med hjälp av nätverk för att fördjupa relationer med kandidater och kunder. Du är beredd att bjuda på dig själv både på kontoret och i relationen till kunder och kandidater.

Förutom ett intressant arbete erbjuder Meritmind 

 • Ett värderingsstyrt bolag där innovation och entreprenörskap alltid uppmuntras
 • Möjlighet att vara med i innovationsprojekt inom och utanför ditt arbetsområde
 • Utbildning med utgångspunkt i nya arbetsmetoder, system och trender i marknaden
 • Roliga hälsofrämjande aktiviteter
 • Konferenser och kickoffer som i vissa fall innebär utlandsresor
 • Flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån när det behövs och passar
 • Förmåner genom Benify
 • Nära samarbete med kollegor med härlig stämning och mycket skratt!

Placeringsort: Västerås

Om Meritmind:
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt Förändringsledning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Jönköping och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och koncernen har idag 400 medarbetare. Läs gärna mer här.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta
Susanne Wilson, Regionchef på mejladress susanne.wilson@meritmind.se.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

I samband med att du skickar in din ansökan samtycker du till att Meritmind AB tar del av den data du skickar in, för mer information kring hur vi hanterar dina personuppgifter får du gärna kika in på vår integritetspolicy här.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen):

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV

Välkommen med din ansökan på rekrytering.vasteras@meritmind.se så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.