Rekryteringskonsult till Meritmind, Malmö

Malmö Heltid

Meritmind fortsätter att växa och vi stärker nu upp vår rekryteringsorganisation för att möta en ökad efterfrågan från våra kunder. Vi söker en driven rekryteringskonsult till region i syd med placering på kontoret i Malmö. Som rekryteringskonsult ansvarar du för att etablera och fördjupa relationer med kunder och kandidater, samt genomföra affärer med fokus på att både kunder och kandidater ska vara nöjda.

I rollen som rekryteringskonsult kommer du att driva hela rekryteringsprocessen, från kravprofil och annonsering till urval, intervjuer, kandidatpresentationer och tillämpning av psykologiska analysverktyg och färdighetstester. Du deltar i vårt ständiga arbete med att utveckla vår rekryteringstjänst och anpassa den efter nya utmaningar på marknaden.

På Meritmind arbetar vi i små flexibla team, vilket innebär att du kommer att ha nära samarbete och utbyte med både konsultchefer och kundansvariga. Du kommer arbeta för ett av landets mest välrenommerade varumärken för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet.

Är du beredd att anta utmaningen och vara med och utveckla vår affär?

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som rekryteringskonsult på Meritmind

 • Bearbetning av befintliga samt nya kunder, självständigt och tillsammans med kundansvariga
 • Framtagning av kravprofil i samarbete med kund
 • Screening av CV och personliga brev
 • Intervjuer
 • Personlighetsbedömning, testning, och referenstagning av kandidater
 • Utveckling av nätverk för kvalificerade ekonomer
 • Proaktivt arbeta med relationen mellan Meritmind och kandidater

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har en akademisk examen och har arbetat i en roll där du har haft ett helhetsansvar för hela rekryteringsprocessen. Du har erfarenhet av att arbeta med rekrytering av företrädesvis chefer eller specialister inom ekonomiområdet och känner dig trygg inom ekonomifunktionens olika delar. Att ha erfarenhet från personlighetsbedömning är meriterande. Du är van vid förhandlingssituationer och trivs i möten med kunder och med att göra affärer. Du kommunicerar med lätthet på svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är bekväm i rollen som rekryteringskonsult och som uppskattar dynamiken mellan det personliga och det affärsmässiga i rollen. Du trivs i både förhandlingssituationer med kunder och i möten med nya människor och du uppskattar det viktiga konsultativa momentet i rollen. Du längtar efter att bidra till utveckling och innovation av våra produkter och tjänster. Du är en social person som arbetar naturligt med hjälp av nätverk för att fördjupa relationer med kandidater och kunder. Du är beredd att bjuda på dig själv både på kontoret och i relationen till kunder och kandidater.

Placeringsort: Malmö

Förutom ett intressant arbete erbjuder Meritmind

 • Ett värderingsstyrt bolag där innovation och entreprenörskap alltid uppmuntras
 • Möjlighet att vara med i innovationsprojekt inom och utanför ditt arbetsområde
 • Utbildning med utgångspunkt i nya arbetsmetoder, system och trender i marknaden
 • Roliga hälsofrämjande aktiviteter
 • Konferenser och kickoffer som i vissa fall innebär utomlandsresor
 • Flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån när det behövs och passar
 • Förmåner genom Benify
 • Nära samarbete med kollegor med härlig stämning och mycket skratt!

Om Meritmind
Meritmind är ett konsultföretag för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med förändringsarbete, interimstjänster, rekrytering samt utbildning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Düsseldorf hjälper vi kunder i främst Sverige och Tyskland. Meritmind grundades år 2000 och tillsammans med Brightby, grundat 2010, är vi nu 400 medarbetare. Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby Snabbväxare på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och koncernchef, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till Årets företagerska under Beautiful Business Award 2011, till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer (2014 och 2015) samt nominerad till Alla tiders entreprenör av Svenska Dagbladet (2014). Läs gärna mer på www.meritmind.se

Ansökan

Visst låter detta intressant? För mera information är du välkommen att kontakta kontorschef Caroline Thörn 070-7870375, caroline.thorn@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.