Rekryteringskonsult till Meritmind, Stockholm

Stockholm Heltid

Meritmind fortsätter att växa och vi stärker nu upp vår rekryteringsorganisation med ytterligare en rekryteringskonsult, för att möta en ökad efterfrågan från våra kunder. Som rekryteringskonsult på Meritmind kommer du att tillsammans med kompetenta kollegor ansvara för och genomföra rekryteringsuppdrag åt våra välkända kunder inom olika branscher. I rollen som rekryteringskonsult kommer du att driva hela rekryteringsprocessen, från kravprofil och annonsering till urval, intervjuer, kandidatpresentationer, till att använda arbetspsykologiska testverktyg. Du arbetar tätt tillsammans med researchers och kundansvariga samt med övriga teamet av rekryteringskonsulter. Du deltar i vårt ständigt pågående arbete med att utveckla vår rekryteringstjänst och anpassa den efter nya utmaningar på marknaden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som rekryteringskonsult:

 • Framtagning av kravprofil i samarbete med kund
 • Screening av CV och personliga brev samt searcha kandidater
 • Personlighetsbedömning och testning av kandidater
 • Kompetensbaserade intervjuer
 • Konsultativ roll mot kund och kandidat
 • Utveckling av nätverk för kvalificerade ekonomer
 • Proaktivt arbeta med relationen mellan Meritmind och kandidater
 • Bearbetning av befintliga samt nya kunder tillsammans med kundansvariga

Vad erbjuder vi dig?
Vi är ett värderingsstyrt bolag där vi uppmuntrar innovation och entreprenörskap och i din roll kan du få möjlighet att vara med i olika innovationsprojekt inom och utanför ditt arbetsområde. Vi strävar efter att hjälpa företag och människor till framgång och erbjuder dig ett stimulerande arbete i en trivsam organisation med högt i tak och ambitiösa kollegor som värnar om varandra. Vi hittar på många roliga aktiviteter tillsammans och om du gillar att träna får du gärna hänga med vårt löpargäng som brukar sticka ut ett par gånger i veckan, eller till vår utomhusfysträning eller yoga tillsammans med kollegorna. Vi är dock inte bara nyttiga, på fredagarna äter vi godis och vi passar alltid på att uppmärksamma kollegor som fyller år. Vi erbjuder flexibla arbetstider, generöst friskvårdsbidrag, trevliga fester och konferenser samt fördelaktiga förmåner via Benify. Vi sitter i fina lokaler centralt i Stockholm City.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har en akademisk examen och tidigare har arbetat i en roll där du har haft ett helhetsansvar från rekryteringsprocesser och erfarenhet från personlighetsbedömning. Du har erfarenhet av att arbeta med rekrytering av företrädesvis chefer eller specialister inom ekonomiområdet och känner dig trygg inom ekonomifunktionens olika delar. Du bör tidigare ha deltagit och aktivt verkat i olika nätverk med syfte att bredda kontaktnät och fördjupa relationer med kandidater och kunder. Du kommunicerar med lätthet på svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som med energi och engagemang tar dig an dina arbetsuppgifter och uppskattar dynamiken mellan det personliga och det affärsmässiga i rollen som rekryteringskonsult. Du trivs i både förhandlingssituationer med kunder och i möten med nya människor och du uppskattar det stora ansvar som kommer med rollen samt det viktiga konsultativa momentet i affären.  Du längtar efter att bidra till utveckling och innovation av våra produkter och tjänster. Du är en social person som hela tiden arbetar aktivt för att bredda ditt kontaktnät och är beredd att bjuda på dig själv både på kontoret och i relationen till kunder och kandidater.

Placeringsort: Stockholm

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt.

Företaget grundades år 2000 och har idag 300 medarbetare. Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Ansökan

Maila din ansökan till: rekryteringmm@meritmind.se  

För mer information är du välkommen att kontakta Maria Dahl, Operativ Chef, på 0720-39 38 40. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Setill att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

OBS: Använd EJ knappen ”Ansök till denna tjänst”. Maila din ansökan till: rekryteringmm@meritmind.se  

Tjänsten är tillsatt.