Rekryteringskonsult till Meritmind, Västerås

Västerås Heltid

Det går fortsatt bra för oss på Meritmind och nu förstärker vi vårt kontor i Västerås med ytterligare en kollega som vill ta ansvar för vår rekryteringsaffär.

Här får du möjlighet att arbeta med ett av landets mest välrenommerade varumärke för kvalificerade tjänster inom hela ekonomiområdet. Vi erbjuder dig en viktig roll i ett tillväxtföretag med en tydlig och stark position på marknaden. Meritmind är ett värderingsstyrt bolag där innovation och entreprenörskap alltid uppmuntras. Du får möjlighet att vara med i innovationsprojekt inom och utanför ditt arbetsområde och aktiv delta i utbildningar med utgångspunkt i nya arbetsmetoder, system och trender i marknaden.

Vi arbetar i små flexibla team, vilket innebär att du kommer ha nära och samarbete med både konsultchefer och kundansvariga. För att trivas och lyckas i rollen är det viktigt att du har ett affärssinne och drivs av att nå gemensamma mål.

Huvudsakliga ansvarsområden
Som rekryteringskonsult på Meritmind är du ansvarig för hela rekryteringsaffären och dess process. Förutom nedanstående uppgifter inkluderar rollen även att etablera, bibehålla och fördjupa relationen med våra kunder.

  • Kravprofilsmöte med kund och annonsering
  • Matcha rekryteringsuppdrag med rätt kompetens med tester och intervjuer
  • Referenstagning
  • Kandidatpresentation
  • Uppföljning av genomförda rekryteringsuppdrag med både kund och kandidat

Du kommer även proaktivt arbeta med relationen mellan Meritmind och våra kandidater för att upprätthålla och utöka nätverk med kvalificerade ekonomer

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi, HR/ Beteendevetenskap eller liknade.

Du har gärna erfarenhet av att arbeta med kompetensbaserad rekrytering av företrädesvis chefer eller specialister inom ekonomiområdet och känner dig trygg inom ekonomifunktionens olika delar. Du bör tidigare ha deltagit och aktivt verkat i olika nätverk med syfte att bredda kontaktnät och fördjupa relationer med kandidater och kunder. Vidare ser vi att du kommunicerar med lätthet på svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du som söker denna tjänst uppskattar dynamiken mellan det personliga och det affärsmässiga i rollen. Som person trivs du med förhandlingssituationer med kunder och uppskattar de viktiga konsultativa momenten i rollen. Du längtar efter att bidra till utveckling och innovation av våra produkter och tjänster, och arbetar aktivt för att bredda ditt kontaktnät och är beredd att bjuda på dig själv både på kontoret och i relationen till kunder och kandidater.

Placeringsort: Västerås

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare. 

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

 

Ansökan

För mera information är du välkommen att kontakta Kontorschef Susanne Wilson på 0769-413 740. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.