RKW söker Redovisningsansvarig, Helsingborg

Helsingborg Heltid

RKW är experter inom förpackningsmaterial och omsätter idag cirka 400 miljoner kronor i den svenska verksamheten. De tillhör en internationell koncern med rötter i Tyskland och genomgående för hela bolaget, oavsett om du arbetar på fabriksgolvet eller i ledningen, är en stark Vi-känsla och viljan av att lyckas tillsammans. RKW söker ständigt efter personer som delar denna passion av att lyckas tillsammans och söker just nu via Meritmind en person till ekonomiavdelningen som kan ta ansvar för bolagets redovisning. Du kommer vara placerad på fabriken i Ättekulla, Helsingborg och rapportera direkt till sajtens chefscontroller.

Som redovisningsansvarig är du ansvarig för följande områden:

  • Rapportering av månads- och årsbokslut
  • Löpande redovisning
  • Likviditetsplanering
  • Kundfordringar och betalningar
  • Moms- och skattedeklarationer samt rapportering av statistik
  • Löpande förbättringsprojekt

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är ekonom med minst fem års vana från kvalificerat redovisningsarbete. Det är en fördel om du har arbetat inom en internationell koncern samt så bör du ha en god kommunikativ förmåga samt uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift och om du talar tyska är det en fördel. Du är en van systemanvändare och har goda kunskaper inom Officepaketet.

Personliga egenskaper
Du är en person som visar stort engagemang och driv i att få saker gjorda. Du är självgående och ser vad som behöver göras för att nå utsatta deadlines. Vi ser gärna att du är en utpräglad lagspelare med positiv attityd. Vidare är du strukturerad och noggrann med förmåga att se till helheten för att agera utifrån bolagets bästa.

Placeringsort: Helsingborg

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar RKW Sweden AB med Meritmind AB. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult på Meritmind, Helena Centerblad på 0707 49 99 63 alternativt helena.centerblad@meritmind.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt och senast 2 september, 2018.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.