Senior Accountant till Alfa Quality Moving

Jönköping eller Stockholm Heltid

Alfa Quality Moving stärker nu upp sin ekonomiavdelning med en Senior Accountant. Är du en erfaren redovisningsekonom med bredd och goda systemkunskaper är detta en möjlighet för dig. I rollen som Senior Accountant tar du ett helhetsansvar för den löpande redovisningen med bokslut och rapportering och analys i de bolag du ansvarar för inom koncernen. Du får möjlighet att arbeta brett och utvecklas inom bolaget och blir dessutom del i ett härligt team om ca tio medarbetare på ekonomiavdelningen. Du sitter med i ledningsgruppen för dina bolag och rapporterar till CFO. Möjlig placering för denna tjänst är Jönköping eller Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som Senior Accountant:

  • Löpande redovisning med månads- och årsbokslut
  • Redovisa moms- och skattedeklarationer
  • Konto- och resultatanalys
  • Rapportering till koncernen och uppföljning
  • Budgetarbete och likviditetsprognos
  • Projektredovisning med analys
  • Delta i verksamhetsutveckling

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har minst fem års erfarenhet av kvalificerat arbete som redovisningsekonom, gärna med en bakgrund som revisor. Du har erfarenhet av att arbeta i flera olika system och är en van Excelanvändare. Som del utav en internationell koncern ser vi gärna att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att var framgångsrik i rollen som Senior Accountant hos Alfa Quality Moving är du positiv, prestigelös och självständig. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta strukturerat och tillsammans med andra. När utmaningar kommer är du lösningsorienterad och tar gärna egna initiativ och ser förbättringsmöjligheter. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder företaget dig?

Alfa är ett spännande, mångkulturellt företag med uppdrag att skapa trygghet och sinnesro för personer som flyttar till nya länder. Koncernen har tillsammans med ägarna en expansionsplan för de kommande åren, viket innebär stora möjligheter till utveckling och påverkan för medarbetarna runt om i Norden. Rollen som Senior Accountant är ny och man kommer tillsammans med CFO och VD för de bolag man ansvarar för att kunna vara med och utforma tjänsten mer i detalj.

Placeringsort: Jönköping eller Stockholm

Om Alfa Quality Moving

Alfa Quality Moving är den största nordiska leverantören av internationell flytt och relocation-verksamhet. Våra kunder består av privatpersoner, företag och partners. Vi finns med 10 kontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Omsättning ligger runt 500 MSEK, varav Sverige står för nästan 300 MSEK. Antal anställda i Sverige är ca 100st, fördelade på 4 orter (Stockholm, Jönköping, Göteborg och Malmö).

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Alfa Quality Moving med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta regionchef, Catharina Bülow 073-653 13 21, catharina.bulow@meritmind.se eller konsultchef Paulina Jutnäs, 070-166 08 25, paulina.jutnas@meritmind.se. I den här processen har vi en längre ansökningsperiod och intervjuer kommer att ske efter semestrarna, i augusti.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process. Vid de flesta tillsättningar görs också en bakgrundskontroll.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
• Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt          ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
• Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
• Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
• Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst