Business Developer med fokus på kommersiell analys till DOCUnordic, Stockholm

Stockholm Heltid

Triggas du av att få chansen att forma en nyskapad roll där du ska utveckla ekonomistyrningen mot ökad affärsfokus? Vi rekryterar för DOCUnordic en driven  Business Developer. I rollen kommer du få stort ansvar kring att skapa effektiva KPI’s fokuserade mot att ökade intäkter och bättre anpassad prissättning. DOCUnordic har 400 anställda i Norden och har en stor lokal närvaro i Sverige på orterna Ljusdal och Hudiksvall. Som  Business Developer kommer du att arbeta mot verksamheten, analysera och ta fram förslag på försäljningsinitiativ samt ingå i förvärvsprocesser. Som  Business Developer rapporterar du direkt till CFO och sitter i våra lokaler vid Mörby Centrum.

Huvudsakliga ansvarsområden som  Business Developer

  • Sätta upp och utveckla nyckeltal kopplat till lönsamhet, produkter, prismodeller med mera
  • Månatlig resultat- och managementrapportering
  • Förankra olika försäljningsinitiativ mot verksamheten i Norden
  • Analys av resultat, försäljning, lönsamhet etc.
  • Delaktig i förvärvsprocesser inom DOCUnordic
  • Genomföra återkommande Business Reviews

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande utbildningsbakgrund. Du har ca: 5-10 års erfarenhet av controlling med affärsfokus. Det är fördelaktigt om du har arbetat i revisions- eller konsultbolag tidigare. Även tidigare erfarenhet från bygg-industri är ett plus men inget krav. Du har varit delaktig att sätta upp KPI:er tidigare i samarbete med verksamheten. Har du erfarenhet av att bygga upp priskalkyler eller prismodeller är det mycket meriterande. Har du varit delaktig i analysen av förvärv är det också fördelaktigt. Du uttrycker dig obehindrat i både svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som  Business Developer har du ett kommersiellt driv. Du tycker om att ta stort eget ansvar över ditt arbete och trivs bäst när du får ta egna initiativ. Du tycker om att arbeta i utåtriktade tjänster där du har mycket kontakt mot verksamheten där din kommunikativa förmåga kommer väl till hands. Du har en hög analytisk förmåga och förmåga att se mönster i din analys. Du har en ambitiös inställning till ditt arbete och gör alltid ditt bästa för att överträffa förväntningarna. Du här van att arbeta med deadlines och gillar att ha en tydlig målbild.

Placeringsort: Stockholm

Om DOCU Nodric
DOCUnordic förädlar och säljer händelsebaserad B2B-information inom sektorerna bygg, fastighet, sjuk- och behandlingsvård. DOCUnodric är verksam i Sverige, Norge, Danmark och Finland under dotterbolagen/varumärkena: Byggfakta (SE, NO), CRM-Byggefakta A/S, Sverige Bygger, Husguiden, Norge ApS, Skandinavisk Sjukvårdsinformation (SSIL), Nordic Family Group, byggfaktadocu.se, alltombostad.se och byggvärlden.se.
Konceren ger även ut ett 10-tal B2B-magasin och produceras av dotterbolagen Svenska Media Docu, bl.a. byggbranschens ledande nyhetstidning Byggvärlden. Läs mer på www.docunordic.com

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar DOCUnordic med Meritmind. Tjänsten söker du genom att klicka här. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Casper von Sivers08-128 567 29. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

 

Tjänsten är tillsatt.