Senior Management Consultant till Meritmind Advisory, Stockholm

Stockholm Heltid

Trivs du som bäst när du får driva utmanande förändringsprojekt och påverka hur tjänster och leveransmetoder definieras? Lockas du av att arbeta i ett företag där entreprenörsandan styr företagskulturen? Har du alltid örat mot marken och vill jobba med marknadstrender? Vi rekryterar nu en Senior Management Consultant som kommer vara en nyckelspelare i att vidareutveckla våra framgångsrika kundrelationer och leda framgångsrika förändringsprojekt från offert till färdig leverans. Meritminds Advisory-team befinner sig i en tillväxtfas och behöver utöka sin kapacitet. Idag är teamet inriktat på digitala förändringsprojekt som möjliggör en modern, datadriven ekonomistyrning. Vi vill skapa hållbara värden för både våra kunder och deras organisationer.

Som Senior Management Consultant kommer du huvudsakligen ta ansvar för försäljning, planering och leverans/uppföljning av förändringsprojekt inom digitala transformationer eller datadriven ekonomistyrning. Samtidigt finns en chans att påverka våra framtida tjänster, metoder vid leverans samt tankeledande ingångar. Vi är CFOs bästa vän, men jobbar även med hela ledningsgruppen när det gäller lönsamhets- eller styrningsfrågor. Tjänsten är placerad i Stockholm men du förväntas att vara närvarande i dina olika projekt ute hos kund varje vecka. Våra kunder finns främst i Stockholm, men resor kan förekomma i och med expansionen av vårt team i övriga landet. Ta chansen att få vara en nyckelperson i att leda förändring samt skapa positiva framtidsvisioner för företag i förändring!

Jobba som konsult

Huvudsakliga ansvarsområden som Senior Management Consultant:

  • Leda eller leverera själv på förändringsprojekt och kontinuerligt vidareutveckla metod och verktyg
  • Identifiera och kvalificera leads samt offerera och stänga affärer
  • Skriva tankeledande inlägg om marknadstrender inom modern, datadriven ekonomistyrning
  • Påverka tjänsteutvecklingen genom att vässa paketeringen av våra tjänster samt marknadsföring
  • Bygga nätverk med viktiga kunder samt samarbetspartner genom olika Meet-ups och seminarier
  • Vara med i interna utvecklingsinitiativ
  • Vara med i rekryteringssammanhang, t.ex. på jobbmässor
  • Utveckla egna förmågor i takt med marknadstrenderna (nya teknologier och tjänster)

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande utbildningsbakgrund. Du har cirka 5 års erfarenhet av management consulting eller 10+ år erfarenhet från linjen där du har jobbat med förändringsprojekt och vet hur dessa bedrivs för att uppnå en hållbar lösning. Du har jobbat med affärsutveckling eller har ett stort intresse i att skapa affärer. Arbetsprocesser inom redovisning, business controlling och financial controlling är du väl bekant med och du vet vilka teknologier som finns för att implementera en digital, automatiserad ekonomifunktion. Meriterande är erfarenhet av datahantering (data & process mining) samt molnbaserade tjänster.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som Senior Management Consultant har du en hög analytisk förmåga och kan snabbt identifiera utvecklingsområden samt komma med förbättringsförslag. Du är en person som sporras av nya utmaningar, är orädd och vill utvecklas i snabb takt. Du har en utvecklad pedagogisk förmåga och en social färdighet som gör att du har lätt att få med dig andra i dina tankebanor. Du trivs i roller där du får möjligheten att gå från ord-till-handling och driva förändringsarbete. Du har en naturlig pondus och tar gärna på dig ledarrollen i olika projekt. Du är prestigelös i ditt förhållningssätt och du har alltid ett positivt synsätt i alla tänkbara avseenden.

Placeringsort: Stockholm

Om Meritmind AB
Idag är vi ett ledande konsultföretag inom ekonomi och styrning. Vi är 370 anställda inom koncernen, omsätter en halv miljard och har kontor på fem platser i Sverige och en i Tyskland. Vi har ett starkt varumärke inom ekonomiområdet och är ledande inom vår nisch. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke – om kunden, konsulten, kandidaten och alla andra. Läs mer om vår verksamhet på www.meritmind.se

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta vår Head of Advisory, Kristin Mehta på 070-166 08 14. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande efter julledigheten, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt internansokan.radgivning@meritmind.se . 

Varmt välkommen med din ansökan! 

OBS! Använd INTE knappen nedan utan maila din ansökan till internansokan.radgivning@meritmind.se

 

Tjänsten är tillsatt.