Senior redovisningsekonom sökes omgående till vår kund

Stockholm Heltid

Nu rekryterar Brightby en kvalificerad Redovisningsekonom till vår kund inom Infrastruktur och Samhällsutveckling. Kunden är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag som erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur samt  Miljö & Energi. Tillsammans har de 32 000 medarbetare på över 500 kontor i 40 länder. I Sverige har de omkring 3 200 medarbetare.

Din roll som redovisningsekonom kommer att vara bred och varierad med placering på huvudkontoret i Globen-området i Stockholm. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö och ingå i redovisningsgruppen tillsammans med 9 kollegor. Tjänsten är ett konsultuppdrag som kan övergå till en tillsvidareanställning om allt känns bra för alla parter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

– Löpande bokföring och ansvar för 3 Holdingbolag
– Kontoavstämningar
– Betalningar
– Rapportering av månadsbokslut
– Analyser
– Momsfrågor till organisationen

Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som är gymnasieekonom eller motsvarande och har minst 5 års erfarenhet av löpande redovisningsarbete, rapportering och skatt- samt momshantering, gärna i stora, börsnoterade bolag. Vi ser gärna att du tidigare arbetat som konsult och har vanan att snabbt sätta dig in i nya rutiner och arbetssituationer.

Du är en god användare av Excel och erfarenhet av Visma Control och Hyperion är starkt meriterande. Eftersom kunden är en global organisation är det viktigt att du kommunicerar flytande i tal och skrift både i det svenska och engelska språket.

Personliga egenskaper:

Som person ser vi gärna att du är positiv, lösningsorienterad och trygg i dig själv. Du är strukturerad, drivande och kan hantera stora flöden. och trivs med att ingå i ett team där kunskaper och erfarenheter utbyts. För kunden är det också viktigt att du är ansvarstagande, serviceinriktad och har en vilja att leverera kvalitet inom utsatt tid.


Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter över en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta Carolina Löfgren på carolina.lofgren@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil-status, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Vill du utvecklas snabbt och vara med att bidra till våra kunders fortsatta framgång?

Läs mer