Självgående och framåt redovisningsekonom sökes omgående!

Stockholm Heltid

Nu söker vi för en mycket spännande kunds räkning en interim redovisningsekonom för ett tillfälligt uppdrag på mellan 4-6 månader, eventuellt längre.

Kunden är en internationell, partipolitiskt obunden ideell organisation och är en av de största privata miljö- och naturvårdsorganisationerna.

Till deras avdelning för verksamhetsstöd söker vi nu en initiativrik, analytisk, noggrann och självgående ekonom med god samarbetsförmåga. Tjänsten ingår i ett ekonomiteam på 5 personer som arbetar i nära samarbete med projektcontrollers, administratörer och övriga kollegor.

Du är ansvarstagande och strukturerad med vana av att arbeta brett inom redovisning, bokslut och rapportering. I tjänsten som ekonom arbetar du med löpande redovisning för både en stiftelse och för ett aktiebolag. Kunden arbetar i ekonomisystemet Unit4 (Agresso) och programstyrning i NGO Online. En del i arbetet är att vidareutveckla och effektivisera rutiner och processer.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att:

 • Delta i budgetprocesser
 • Löpande redovisning
 • Moms- och skatteredovisning
 • Budgetuppföljning
 • Rapportering
 • Delta i bokslutsprocesser

För att passa i rollen ser vi gärna att du har följande bakgrund: 

 • Relevant utbildning
 • Minst 3 års erfarenhet av liknande arbete
 • God systemvana
 • Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i en internationell verksamhet och att du har erfarenhet av projektredovisning
 • Eftersom kunden ingår i ett internationellt nätverk bör du utöver svenska även behärska engelska i såväl tal som skrift

 

Övrigt: Tillträde omgående

Konsultuppdrag: Du bli anställd som konsult på Meritmind- Brightby Bemanning. Provanställning tillämpas på 6 månader, därefter kan tillsvidareanställning erbjudas.

 

solljus, löv, natur, gräs, växter, makro, gren, grön, bokeh, ört, träd, blad, blomma, växt, flora, 1920x1200 px, botanik, mark växt, närbild, makrofotografering, växtstemen

 

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar kunden med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind Carolina Löfgren 070-367 6703, alternativt på carolina.lofgren@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

 •  Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 •  Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Varmt välkommen med din ansökan!!

 

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera