Sommarjobb som ekonomiassistent på bolag i Västra Göteborg

Göteborg Heltid

Tar du examen nu till sommaren och har samlat på dig lite erfarenhet parallellt med studierna? Då kan detta vara en perfekt möjlighet för dig att ta ytterligare ett steg vidare i utvecklingen på ett stort och välkänt bolag beläget i Västra Göteborg, Högsbo.

Tjänsten är ett konsultuppdrag under perioden vecka 24-32.
Därefter finns stora möjligheter att forsätta din karriärsresa hos oss, genom nya spännande och utvecklande konsultuppdrag.

Vad du kommer göra:
I rollen kommer du arbeta brett över ekonomiavdelningen. Du kommer vara involverad i arbetet kring leverantörs- och kundreskontra men även enklare moment inom redovisning.

Vem är du?
Vi tror att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt tidigare erfarenhet av att arbeta på en ekonomiavdelning med kund- och leverantörsreskontra. Du har en övergripande förståelse för det ekonomiska flödet och har lätt för att sätta dig in i nya system och processer.

Du skulle troligtvis beskriva dig som en noggrann person, med stort fokus på struktur och effektivitet. Dessutom tror vi att du är en sann teamplayer som sprider härlig energi omkring dig och arbetar tillsammans med dina kollegor mot gemensamma mål.

Brightby Bemanning
Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Jenny Österberg på jenny.osterberg@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Ansök till denna tjänst