Team Manager Business Control till Visby

Visby Heltid

Är du ekonom med ditt huvudsakliga intresse inom analys och affärsutveckling? Är du dessutom en engagerad och ödmjuk ledare som drivs av att stötta medarbetare och team i era gemensamma utmaningar så kan det vara dig vi söker. Meritmind har fått PayEx förtroende att hitta deras nästa chef till enheten Business Control.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Avdelning Group Finance uppdrag är att säkerställa att PayEx har en välfungerande ekonomifunktion. Det innebär bland annat intern- och extern finansiell rapportering samt support till verksamheten med löpande analyser och stöd i ekonomiska frågor.

På enheten för Business Control utvecklar ni analysrapporter och ansvarar för budget- och prognosprocesserna. Du och teamet identifierar effektiviseringar och förbättrar processer och verktyg för ekonomistyrningen. Ni bidrar med er ekonomiska kompetens i affärsbesluten.

Ditt huvudsakliga ansvar blir att fortsätta att utveckla Business Control som ett proaktivt stöd och bidrag till verksamhetens utveckling och tillväxt. Och ta tillvara glöden hos dina kompetenta medarbetare.

Erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig som har flera års erfarenhet som ledare och av Business Control. Inte nödvändigtvis i samma roll men gärna inom finanssektorn. Du är prestigelös och flexibel och har inga problem att självständigt driva dina och teamets uppgifter framåt. Du stimuleras av samarbetet med dina medarbetare lika väl som med övriga delar av PayEx organisation.

Som grund har du en akademisk examen motsvarande Civilekonom eller MBA och en god förståelse för redovisningsprocessen. Men ditt huvudsakliga intresse är inom analys och i affären.

Om du arbetat med kundlönsamhet, priskalkylering eller IT-controlling är det klart meriterande.

Placeringsort
Visby

Om PayEx och Gotland

PayEx är arbetsplatsen där nutidens utveckling ger utrymme till innovation, här är skälet till att alltid ligga i framkant givet. Här ges utrymme till att tänka nytt, få ansvar och frihet.

Vår vision är att alla förr eller senare ska betala via PayEx. Det är en ambitiös vision som visar att vi har en stark tro på oss själva. Vi drivs av hög servicegrad, innovationskraft och entreprenörsanda. PayEx framgång beror till stor del på att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som tar ett stort ansvar.

Vi vill att du delar våra värderingar och därmed har fokus på Service, vill arbeta med din egen och andras Knowledge, anser att Honesty är en självklarhet och älskar Innovation lika mycket som vi gör.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på: http://gotland.com/flytta-hit/

På instagram kan du via @payexpeople följa PayEx medarbetares vardag.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar PayEx med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Håkan Holmberg på 073-394 55 52. Frågor om tjänsten kan också besvaras av PayEx CFO Nils Lossius, 076-171 71 33. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 augusti 2019. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.