Tjänstedesigner till försäkringsbolag i Stockholm

Stockholm Deltid

Nu söker vi en tjänstedesigner till ett välkänt försäkringsbolag i Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 50% som startar omgående och sträcker sig till 31 december 2021 med möjlighet till förlängning.

Sjukvårdsförsäkring är ett produktområde inom personriskförsäkring där vi initierat ett stort arbete för att dirigera om kunder som söker vård från telefon till digital kanal. Målet är att 80 procent av alla besök ska vara digitala och att 80 procent av dessa besök ska ske automatiskt till år 2024. Ett spännande och ambitiöst mål att jobba för.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som tidigare har jobbat som tjänstedesigner med minst tre års erfarenhet. Du kommer att arbeta fokuserat med sjukvårdsförsäkring och arbetet med den digitala förflyttningen och beteendeförändringen kopplat till det.

 I den här tjänsten så kommer du arbeta involverande, iterativt och utforskande för att förstå affärens målsättningar, kund- och medarbetarbehov, samt organisationens förutsättningar.

Uppdraget innebär att du utifrån målbild, de insikter och den problemförståelse ni får fram initierar och driver utvecklingsarbete enligt designprocessen.

Arbetsuppgifter

  • Du planerar och tar ägandeskap över alla delar i processen, från research och kartläggning till implementation av identifierade förbättringar inom vår organisation.
  • Du stöttar affärsutvecklaren och bistår i att tillsammans förflytta området, du är en del av ett team.
  • Du samarbetar med den partner vi har för själva tjänsten i allt från gemensamt researcharbete till justeringar/förbättringsförslag i själva gränssnittet, du är van vid att jobba nära UX.
  • Du synkar med parallella innovationsinitiativ inom området och stöttar i strategiska frågor utifrån vad ni lärt er i er arbetsström.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Alexander Gohari på 0728563210 alt alexander.gohari@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi samt bank, finans och försäkring, och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Välkommen med din ansökan !

Ansök till denna tjänst