Tysktalande B2B Sales representative till Meritmind, Stockholm

Stockholm Heltid

Meritmindkoncernen fortsätter att växa både i Sverige och utomlands. Vi söker nu en tysk- och svenskspråkig B2B sales representative till vårt kontor i Stockholm. Du kommer arbeta med att skapa en närmare relation till våra kunder för vår organisation i Tyskland. Detta innebär att du, förutom svenska, måste behärska tyska flytande i tal och skift. Du är en digital och affärsdriven stjärna med stort driv och vilja till att medverka och bidra till vårt säljarbete.

Vi söker dig som förstår vikten av digitala verktyg i säljarbetet. Du kommer att ha en viktig roll i arbetet med att utveckla vår digitala kundbearbetning via olika digitala hjälpmedel, såsom MS Dynamics 365, Linkedin, Sales Navigator i kombination med vår Marketing Automation (Act-on).

bemanning

Du kommer att jobba tätt tillsammans med våra kundansvariga kollegor i Tyskland för att sondera potentiella kunder. Rollen kräver god kunskap om den tyska marknaden och företagskultur; hur man gör affärer, hur man når fram till olika beslutsfattare. Du behöver ha ett genuint intresse för våra kunders verksamhet och försäljning. Du trivs i att skapa relationer med andra och du har en stark vilja att göra affärer. Du ingår i ett säljteam bestående av 10 personer och rapporterar till vår försäljningschef i Sverige. Du kommer såklart att ha ett tätt samarbete med övriga i teamet. Att jobba i Meritminds säljteam innebär att du kommer ha många trevliga kollegor, ha nära till skratt och en härlig vardag!

Du är rätt för rollen som B2B Sales Representative om du:

  • Har en säljbakgrund och ett starkt resultatfokus
  • Har erfarenhet från olika CRM-system
  • Du är strukturerad i ditt arbetssätt
  • Har någon erfarenhet att jobb med digital bearbetning och identifiering av kund
  • Motiveras av att ha kontakt med potentiella och befintliga kundkontakter
  • Vill utvecklas inom försäljning av konsulttjänster tillsammans med ett etablerat företag och professionella kollegor
  • Är en social lagspelare

Meritmind erbjuder dig:
Meritmind är ett värderingsstyrt bolag där vi uppmuntrar innovation och entreprenörskap och i din roll kommer du vara med i olika innovationsprojekt inom och utanför ditt arbetsområde. Vi strävar efter att hjälpa företag och människor till framgång och erbjuder dig ett stimulerande arbete i en trivsam organisation med högt i tak och ambitiösa kollegor som värnar om varandra. Tillsammans hittar vi på många roliga aktiviteter tillsammans och om du gillar att träna får du gärna hänga med vårt löpargäng som brukar sticka ut ett par gånger i veckan, eller till vår utomhusfysträning. Vi är dock inte bara nyttiga, på fredagarna äter vi godis och vi passar alltid på att uppmärksamma kollegor som fyller år. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, trevliga fester och konferenser samt fördelaktiga förmåner via Benify. Vi sitter i fina lokaler centralt i Stockholm City.

Placering: Stockholm

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning & förändring. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Düsseldorf hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 370 medarbetare.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till vår Operativa chef Susanne Werngren.

Skicka din ansökan till: rekrytering.stockholm@meritmind.se

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Susanne Werngren på telefon 0708-329792. Vi ser fram emot din ansökan!

OBS: ANVÄND INTE ANSÖKAN-KNAPPEN NEDAN!

Tjänsten är tillsatt.