Unik redovisningsekonom sökes till Meritminds konsultverksamhet i Västerås

Västerås Heltid

Det pågår en förändring på arbetsmarknaden kring redovisningsekonomens roll och arbetsuppgifter. Vad kan automatiseras, digitaliseras och robotiseras och vad ska redovisningsekonomen jobba med framöver? Vi söker därför efter dig med ett intresse i framtiden men som står stadigt i nutiden.

Vi tror att du har flerårig erfarenhet som ekonomiansvarig på mindre till medelstora bolag eller att du jobbat som kundansvarig redovisningskonsult på byrå. Den gemensamma nämnaren kring dessa två bakgrunder är att du jobbat på eller med producerande bolag och till exempel förstår vilken påverkan lagerhanteringen kan ha på resultatet.

Vi ser till att du håller dina kunskaper uppdaterade så att du alltid håller dig relevant i denna snabbt föränderliga arbetsmarknad. Dessutom erbjuds du en trygg anställning med fast månadslön och sex veckors semester. Tjänsten som konsult innebär att du hjälper våra kunder med att fortsätta ha en redovisning med god kvalitet. Genom dina uppdrag utvecklas du snabbt i din karriär samtidigt som du bygger nätverk i både sociala och professionella sammanhang. Du jobbar med en kund åt gången och är utlånad till deras verksamhet.

Kvalifikationer och erfarenhet
Du är civilekonom eller motsvarande och har flera års erfarenhet av arbete med redovisning. Du har stor vana vid att hantera olika affärssystem samt mycket goda kunskaper i Excel och du uttrycker dig väl i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt

Personliga egenskaper
För att passa i rollen som ekonomikonsult hos Meritmind stimuleras du av att möta nya människor och miljöer. Du trivs med att arbeta strukturerat, är resultatorienterad och energisk samt vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Placeringsort: Västerås med omnejd

Meritmind AB
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 300 medarbetare. Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Ansökan

För mer information om hur det är att arbeta som konsult hos Meritmind är du välkommen att höra av dig till konsultchef, Caroline Kallin på caroline.kallin@meritmind.se eller 076-0320323.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 oktober 2019. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

· Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

· Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.

· Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

· Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.