VA Automotive söker Business Controller, Hässleholm

Hässleholm Heltid

Som ett led i resan att bli ett One-Stop-Shop for Automotiveindustrin söker VA Automotive i Hässleholm en lösningsorienterad Business Controller. Som Business Controller i koncernens tvärfunktionella Business Development avdelning kommer arbetsuppgifterna bestå av att skapa förståelse och vara ett ekonomiskt beslutstöd i produktionsprocessen samt driva den finansiella agendan med utgångspunkt från produktionsenheten i Hässleholm. I rollen rapporterar du till CFO och ingår i produktionsenhetens ledningsgrupp.

Dina ansvarsområden som Business Controller:

  • Budget & Prognos
  • Löpande lönsamhets- och avvikelse-analyser
  • Produkt och projektkalkyler
  • Investeringskalkyler
  • Månatlig rapportering (resultat, balans, nyckeltal)

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har 5 eller fler års erfarenhet av kvalificerad analys och rapportering i tillverkande industri. Du ska tidigare ha arbetat med rapportering och deadlines i en internationell miljö. Du har via din arbetserfarenhet skapat dig en gedigen förståelse för finansiell analys och du har arbetat med Business Scorecards. Du har mycket goda kunskaper i Excel, och har kunskaper i Monitor är meriterande. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska..

Personliga egenskaper
För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du är självgående och trivs i en tillverkande miljö där affärsnyttan sätts i fokus. Du ska vara bekväm med att kunna arbeta med detaljer såväl som att analysera och identifiera större flöden genom i verksamheten.

Placeringsort: Hässleholm

Om VA Automotive
VA Automotive är ett innovativt företag med en lång tradition inom verkstadsindustrin och tillverkare av fordonskomponenter. Den breda kunskap och erfarenhet av säkerhetskomponenter som finns garanterar att krav på hög kvalitet, funktionalitet och säkerhet uppfylls. Tillsammans med kunden, partners och specialister designas helhetslösningar från idéstadiet. VA Automotive består idag av ca 210 anställda. VA Automotive bildar tillsammans med de andra koncernbolagen en stark kedja av kompetens och expertis.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar VA Automotive med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Carl Ence på 070-166 08 24. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt men sista ansökningsdag är 1 oktober 2017. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera