Verksamhetsansvarig för RFI avseende inkassotjänster till storbank i Stockholm

STOCKHOLM Visstid

Nu söker vi en verksamhetsansvarig för RFI (Request For Information) avseende inkassotjänster till vår kund i Stockholm. Vår kund är en storbank och du kommer att tjänstgöra som verksamhetsansvarig. Tjänsten är ett konsultuppdrag på ca 4 månader (initialt). Tjänsten är på deltid med varierande omfattning månadsvis (ca 40-100%).

Arbetsuppgifter:

I rollen som verksamhetsansvarig ansvarar du och är drivande i RFI (Request For Information) avseende inkassotjänster till den aktualla banken. Arbetet rör sig bland annat om dokumentation, telefonkontakter, samt insamling av skriftliga offerter. Arbetet utförs både på banken och hemifrån utifrån nuvarande omständigheter.

Kvalifikationer och erfarenhet

Du som söker tjänsten har en mycket god kännedom om inkassomarknaden, samt en förmåga att ställa krav på inkassoleverantörer kopplat till RFI. Vi tror att du som söker har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vem är du?

Du är en person med god kommunikativ förmåga vad gäller både tal och skrift. Du har en positiv attityd och du är van att ta ansvar och trygg i att fatta självständiga beslut, men lägger samtidigt stor vikt vid samarbete.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Niclas Persson på 0708-970011 alt niclas.persson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan !

Tjänsten är tillsatt.