Web content manager/Webbredaktör till storbank i Stockholm

Heltid

Nu söker vi en Web content manager/Webbredaktör till vår kund i Stockholm. Vår kund är en storbank och du kommer att tjänstgöra som Web content manager/Webbredaktör. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som sträcker sig från den 15 augusti till den 18 december med goda möjligheter till förlängning alternativt fast anställning hos banken.

Om rollen

Som web content manager inom teamet Internal Digital Channels kommer du att vara en avgörande del i att förbättra medarbetarresan och bankens intranät. Du kommer att arbeta med koordinering av innehåll samt hands on arbeta med förbättring och optimering av intranätet.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat att bestå av:

  • Webbredigering och innehållshantering, från insamling av insikter till skapande, publicering och uppföljning.
  • Arbeta nära teamet av content managers och intressenter för att säkerställa prioritering och samarbeta över avdelningar och divisioner med content på ett agilt och transparent sätt

Vem är du?

Vi söker dig som är en driven och lösningsorienterad lagspelare med ett agilt tankesätt och stark samarbetsförmåga. Vidare har du stor förståelse för användarbeteende i digitala och intranätskanaler. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska och har en förmåga att skapa material som är spännande att läsa.

Vi tror att du som söker har:

  • +5 års erfarenhet som webbredaktör/ content manager / webbansvarig eller liknande
  • God erfarenhet av att arbeta med CMS (Episerver)
  • En lagspelare som kan hantera många intressenter och tvärsamarbete för affärsframgång
  • Flytande kommunikationsförmåga på svenska och engelska

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Adam Bengtsson på 0701-660854 alt. adam.bengtsson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst