Willhem söker erfaren Redovisningsekonom, Göteborg

Göteborg Heltid

På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Vi är ett företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som våra medarbetare.

Till vårt huvudkontor i centrala Göteborg söker vi en erfaren och kunnig redovisningsekonom med stort intresse för fastigheter. Tjänsten som redovisningsekonom omfattar löpande redovisning, avstämningar och bokslut. I rollen ansvarar du även för att proaktivt arbeta med och stödja våra förvaltningsområden med uppföljning, analys av resultat samt budget och prognos.

Inom redovisning- och reskontrateamet arbetar idag 13 medarbetare och du rapporterar till redovisningschefen.

Ansvar/arbetsuppgifter:

  • Månadsbokslut
  • Prognos- och budgetarbete
  • Anläggningsregister
  • Skatteberäkningar
  • Årsredovisningar och inkomstdeklarationer

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av kvalificerad redovisning, gärna från fastighetsbranschen eller byggbranschen. Du har goda kunskaper om redovisningsregler (IFRS) och goda kunskaper i bolagsskatt. Du har även mycket goda kunskaper i Excel. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du kommunikativ, självgående och initiativtagande. Samtidigt är du en god lagspelare som tycker om att dela med dig av din kunskap och vara ett stöd till andra kollegor. Vi värdesätter också prestigelöshet och flexibilitet.

Vi erbjuder
En bred och verksamhetsnära tjänst med stor möjlighet att vara med och påverka och ta ett stort eget ansvar. Ett modernt kontor med öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär, med glada kollegor.

Om Willhem
Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Vi äger och förvaltar cirka 26 500 hyreslägenheter och finns på tretton orter. Willhem har cirka 250 anställda och huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag. https://www.willhem.se/

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Willhem med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Heidi Höyem, 0705-13 16 22. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 november 2018.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.