Våra interimskonsulter berättar mer

Helena Svärd

Interimskonsult

Bygga upp en ny tjänst

Ett av mina senare uppdrag har varit hos en kund som är leverantör av tekniska tjänster för infrastrukturnätverk.Väl på plats hos uppdragsgivaren, var det utan att riktigt veta min tjänst och hur den skulle se ut. En del av uppdraget var att bygga upp tjänsten som projektcontroller och jag började med att hålla i intervjuer med projektledarna för att förstå vad kunden hade för behov.

Läs hela berättelsen

Victoria Andersson

Interimskonsult

Ständig utveckling som konsult på Meritmind

Jag gillar nya utmaningar och att vara ny på jobbet. Har du tänkt på hur mycket man lär sig under de första sex månaderna på en ny arbetsplats? Så är det att vara konsult hela tiden. Du får en roll, lär känna organisationen, lär dig dina nya arbetsuppgifter och tillgodoser ett sätt att arbeta på.

Läs hela berättelsen

Rebecca Wikström

Interimskonsult

Att arbeta som ekonomikonsult

Rebecca Wickström har arbetat på Meritmind sedan ett år tillbaka. Hon har en examen i Nationalekonomi, Matematik och Företagsekonomi. Hon är en gift småbarnsmamma, mitt uppe i vardagspusslandet mellan arbete, familjeliv och hennes stora kärlek; hästen.

Läs hela berättelsen

Julia Lundström

Interimskonsult

Fördelarna med att arbeta som konsult

Vem vill inte få mycket ny erfarenhet på kort tid och en inlärningskurva som går konstant uppåt? Enligt Julia Lundström är fördelarna med att jobba som konsult många!

Läs hela berättelsen

Miriam Aho

Interimskonsult

Automatiseringen styr ekonomens framtid

Mitt namn är Miriam Aho och jag jobbar som ekonomikonsult på Meritmind. Anledningen till att jag tog steget att bli konsult var främst för att jag inte visste vilken bransch jag ville arbeta inom. Nu får jag prova på alla möjliga sorters branscher och vidga mitt kontaktnät samtidigt som jag har en trygg anställning hos Meritmind.

Läs hela berättelsen

Marie Göransson

Interimskonsult

Jag trodde aldrig jag skulle trivas som konsult!

Mitt namn är Marie Göransson och jag har precis börjat min anställning som ekonomikonsult på Meritmind. Tanken att börja arbeta som konsult var till en början skrämmande men nu känns det motiverande att få komma ut i uppdrag och hjälpa till med ekonomin på olika företag.

Läs hela berättelsen

Anne Khemiri

Interimskonsult

Ta hem outsourcad redovisning blev en riktig utmaning

Jag heter Anne Khémiri och har arbetat som ekonomikonsult på Meritmind i sammanlagt tre år. Nyckeln till att bli en framgångsrik konsult är flexibilitet och förmågan att snabbt lära sig nya saker.

Läs hela berättelsen

Anders Wahlfridsson

Interimskonsult

Jag vågade ta steget att bli konsult efter 18 år i samma miljö

Då min före detta arbetsgivare genomgick en stor omorganisation och slogs ihop med övriga forskningsinstitut, skulle jag bli erbjuden en ny roll någonstans inom den nya organisationen. För mig kändes det viktigt att verkligen göra ett aktivt val innan jag i sådana fall skulle acceptera erbjudandet. Vad ville jag arbeta med härnäst?

Läs hela berättelsen

Våra rekryteringskonsulter berättar mer

Anette Wickholm

Rekryteringskonsult

Säkra att din nyanställda får en bra start

Jag heter Anette Wickholm och jag arbetar som rekryteringskonsult på Meritmind sedan flera år tillbaka. I min roll får jag möjlighet att hjälpa många välkända och spännande företag att nyanställa till deras ekonomifunktioner.

Läs hela berättelsen

Magnus Åberg

Rekryteringskonsult

En rekrytering - flera beställare

Mitt namn är Magnus Åberg. Jag jobbar på Meritmind som rekryteringskonsult tillsammans med mina fem närmsta kollegor och ytterligare ett gäng som arbetar nära våra kunder och får in våra uppdrag.

Läs hela berättelsen

Vill du veta mer? Kontakta oss på Meritmind