Meritmind tävlar i European Business Awards

National Champion 2015-16Strax innan sommaren förra året fick vi veta att Meritmind Group, tillsammans med 25 andra svenska företag, utsetts till nationella vinnare för Sverige i European Business Awards, en prestigefylld tävling som sedan 2007 uppmärksammat innovativa företag i Europa. Om vi blev stolta och glada!

Från och med nu och fram till den 26 februari har du möjlighet att rösta på det bidrag som du tycker ska utses till nationell vinnare för varje deltagande land. Meritmindkoncernen har alltså möjlighet att utses till ‘National Public Champion’. Det vore riktigt stort för oss!

Alla tävlande har gjort en videopresentation. Klicka här för att se vår film, där vi berättar om oss och bakgrunden till Meritminds och Brightbys framgångar. Alla nationella vinnare är sedan med och tävlar om att utses till europeisk vinnare.

Parallellt med tävlingen om folkets röster, pågår juryns arbete med utnämningen av cirka 100 bidrag som ska få en så kallad ‘Ruban d’Honneur’ status. De går direkt vidare till galafinalen som hålls nu i sommar.

Hoppas att du vill hjälpa oss på vägen att uppmärksammas i Europa genom att lägga din röst på oss!

Skrivet av: Helena Casserlöv-Kvist