Framtidens controller – från data till insikter (Video)

Se Meritminds kostnadsfria frukostwebbinarium om controllerns spännande roll och framtid! Vi har bjudit in Agneta Palmér, Vice President Corporate Control på Getinge till vår morgonsoffa för att tillsammans med henne diskutera controllerrollens utveckling och hur Getinge arbetar för att skapa en verksamhetsnära controllerfunktion i framkant.

I takt med digitalisering, krav på ökad innovationstakt och omtumlande omvärldshändelser skapas både möjligheter och utmaningar för controllerrollen. Kraven på bolag att agera agilt och fatta snabba beslut under ovisshet leder till allt större rapporterings- och analysbehov. Tillgång till effektivare verktyg, system och inte minst stora datamängder skapar goda förutsättningar att lyckas så länge controllern förmår lyfta blicken från Excel-arket och både förstår och kan kommunicera betydelsen av siffrorna. Controllerrollen har aldrig varit viktigare och den spänner över ett brett och ständigt föränderligt arbetsområde. Så hur navigerar man alla olika delar som controller och lyckas bli den affärspartner som verksamheten behöver, när hela havet stormar?

 

Skrivet av: Mathias Johansson

Inspelade webbinarier

Rekrytera för framtiden och ta lönsamma rekryteringsbeslut

Konkurrensen om duktiga specialister och chefer inom ekonomiområdet är hård. Att identifiera, attrahera och behålla rätt talanger kan vara både svårt och tidsödande. En medarbetare som inte trivs, eller inte kan utföra sina arbetsuppgifter på ett tillfredställande sätt, medför stora kostnader.

Digital infoträff om livet som konsult

Är du redo för nya utmaningar? Har du funderat på hur det skulle vara att arbeta som konsult? Då ska du titta på inspelningen från vår digitala infoträff.

Hur och var hittar du jobben som är rätt för dig?

Här kan du se vårt fjärde lunchwebbinarium. Nå dina karriärmål – konkreta tips och råd hur du kommer igång! . Så skapar du effektiva jobbansökningar. Intervjumetoder – så förbereder du dig.

Intervjumetoder – så förbereder du dig

Här kan du se vårt tredje lunchwebbinarium. Nå dina karriärmål – konkreta tips och råd hur du kommer igång! . Så skapar du effektiva jobbansökningar. Hur och var hittar du jobben som är rätt för dig? .

Så skapar du effektiva jobbansökningar

Här kan du se vårt andra lunchwebbinarium. Nå dina karriärmål – konkreta tips och råd hur du kommer igång! . Intervjumetoder – så förbereder du dig.

Nå dina karriärmål – konkreta tips och råd hur du kommer igång!

Så skapar du effektiva jobbansökningar . Intervjumetoder – så förbereder du dig. Hur och var hittar du jobben som är rätt för dig? .

Är Machine Learning och Artificial Intelligence förutsättningar för modern verksamhetsstyrning?

Se Meritminds inspelade frukostseminarium med Joakim Wahlberg, CFO på Pulsen Group. Under seminariet delar Joakim med sig av hur Pulsen Group moderniserat sin ekonomifunktion med hjälp av Machine Learning och Artificial Intelligence.

Bli expert på CV, personligt brev och LinkedIn

Just nu är det många som funderar på att byta jobb och då kan en del frågor dyka upp. Hur skriver man ett bra CV?

Så skapar Skandia Fastigheter långsiktig och hållbar digitalisering på ekonomifunktionen (video)

Vad krävs egentligen för att ta ekonomiavdelningen in i framtiden? Vilka kompetenser behövs för att fortsätta vara relevant? Detta är frågor som Skandia Fastigheter sökt svar på och realiserar i projektet Ekonomifunktion 2.0.

Controllerrollen – en unicorn? (Video)

Vilka utmaningar står controllers inför och hur kan du proaktivt ta din karriär i dina egna händer?.

Visa alla