Optimera för lönsamhet (white paper)

Vi tror att alla företag vill göra bra affärer, d.v.s. sådana som är lönsamma över en längre tidsperiod. Vilka kunder och produkter man tjänar respektive förlorar pengar på blir därför avgörande information för att kunna styra mot de affärer som är mest lönsamma. Genom att ta reda på resultatet på sista raden, nettoresultatet, på enskilda kunder produkter, tjänster och leverantörer, skapas förutsättningar för att öka verksamhetens lönsamhet.

Vi har skrivit ett white paper som hjälper dig att komma igång med att skapa en modell för att styra verksamhetens kostnader och intäkter.

Fyll i formuläret nedan för att ladda ner ditt white paper.

Skrivet av: Anders Hermansson

White papers

Är Machine Learning och Artificial Intelligence förutsättningar för modern verksamhetsstyrning?

Se Meritminds inspelade frukostseminarium med Joakim Wahlberg, CFO på Pulsen Group. Under seminariet delar Joakim med sig av hur Pulsen Group moderniserat sin ekonomifunktion med hjälp av Machine Learning och Artificial Intelligence.

Bli expert på CV, personligt brev och LinkedIn

Just nu är det många som funderar på att byta jobb och då kan en del frågor dyka upp. Hur skriver man ett bra CV?

Så skapar Skandia Fastigheter långsiktig och hållbar digitalisering på ekonomifunktionen (video)

Vad krävs egentligen för att ta ekonomiavdelningen in i framtiden? Vilka kompetenser behövs för att fortsätta vara relevant? Detta är frågor som Skandia Fastigheter sökt svar på och realiserar i projektet Ekonomifunktion 2.0.

Controllerrollen – en unicorn? (Video)

Vilka utmaningar står controllers inför och hur kan du proaktivt ta din karriär i dina egna händer?.

Så införde Electrolux ett Center of Excellence för Financial Planning & Analysis (Video)

I syfte att driva nya, smarta och standardiserade sätt att jobba med finansiell planering och analys skapade Electrolux en talangpool, ett ”Center of Excellence” (CoE), för drivna Business Analysts inom företaget.

Ledarskap på distans (video)

Se Meritminds inspelade frukostwebbinar om framgångsrikt distansledarskap - ett ämne som blivit högaktuellt i dessa tider. Att jobba hemifrån har snabbt blivit det nya normala och forskning visar att distansarbete kommer att fortsätta i viss utsträckning även när pandemin är över.

Visa alla