Nyfiken på konsultjobbet? Här är fördelarna!

En snabb väg till karriären för unga controllers

 

Är du nyfiken på hur det är att jobba som konsult? Som konsult på Meritmind får du arbeta med varierande uppdrag i olika branscher – men med samma trygghet som i en fast tjänst. Här är fördelarna med att jobba som konsult hos Meritmind.

Tycker du om att träffa nya människor och jobba med olika uppgifter, i olika system och i föränderliga miljöer? Då kan konsultlivet vara något för dig.

Snabb utvecklingskurva

Som konsult lär du dig mycket – både på ett professionellt och personligt plan. Du får jobba i många olika branscher och organisationer och träffa många olika typer av människor, medarbetare och chefer.

Aldrig ensam

Även om du byter arbetsplats ofta behöver du aldrig känna dig ensam, eller att du inte har någon att fråga. Som konsult på Meritmind jobbar du i en organisation där alla dina kollegor är kunniga. Din konsultchef, kundansvarige och andra kollegor finns alltid nära till hands för att dela know-how och svara på frågor så att du kan stötta uppdragsgivarna och på bästa sätt möta dem i deras utvecklingsprocess eller situation.

Matchar uppdrag

På Meritmind lägger vi också stor vikt vid att matchningen av uppdragen stämmer både kompetensmässigt och privat. På så sätt blir både du och kunden nöjda.

Bra villkor

Som konsult har du precis samma villkor som vilken anställd person i vilken annan organisation som helst. Det vill säga att tryggheten är inte mindre bara för att du är konsult. Här får du fast månadslön och sex veckors semester även om du inte är i uppdrag. Vi månar om balans i livet och din hälsa med ett generöst friskvårdsbidrag.

Hjälp i karriären

Vi vill gärna att vårt samarbete ska vara långsiktigt och att du utvecklas i din karriär. Vi tror på ett livslångt lärande och att din kompetensutveckling är ett ansvar som vi delar. Därför tar vi tillsammans fram en långsiktig utvecklingsplan som hjälper dig att utvecklas inom ett specifikt område.

På Meritmind erbjuder vi dig som anställd konsult:

  • Djupgående introduktion.
  • Nätverksträffar, konferenser, fester m.m.
  • Socialt intranät.
  • Långsiktig utvecklingsplan med konkreta mål.
  • Engagerad konsultchef som hjälper dig att utvecklas.
  • En stark företagskultur.

Läs mer:
På vår hemsida kan du läsa mer om konsultjobbet på Meritmind och ta del av berättelser från medarbetare ⇒

I den här bloggen berättar Mona om hur det är att arbeta som konsult på Meritmind ⇒

Är du nyfiken på att prova på rollen som ekonomikonsult eller vill veta mer om hur det fungerar? Kontakta kandidatansvarig Pernilla Larsson.

pernilla.larsson@meritmind.se

070-791 21 07

Skrivet av: Mathias Johansson