Meritmind ♥ CFO

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. 

Läs mer

Vår mission är att hjälpa företag och människor till framgång. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer och kompetenser inom bank, finans och försäkring. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige och Tyskland. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke.

 

Förändringsledning
När du behöver genomlysa processer, ta fram styrmodeller, stödsystem automatisera/digitalisera och genomföra förändringsprojekt inom ekonomiområdet.
Rekrytering
Vår kompetensbaserade urvalsprocess ligger till grund oavsett som du behöver en chef eller specialist inom ekonomi, bank, finans eller försäkring
Konsultbehov
Våra kvalificerade ekonomikonsulter upprätthåller och förstärker tillfälliga behov. Skillnaden mellan interim och bemanning ligger i hur kvalificerad rollen som ska ersättas är.

Vi hjälper företag och människor till framgång

Vi strävar inte bara efter att ditt företag ska bli framgångsrikt, utan även efter att du och dina medarbetare ska lyckas och samtidigt må bra.

Det är en pressad tillvaro för många ekonomer. Ständiga deadlines, ofta stora arbetstoppar med mycket rätt eller fel i arbetet. Samtidigt som det är viktigt att hinna med det dagliga arbetet så är det av intresse att även utveckla verksamheten för att få en bra styrning och rätt i redovisningen.

Vi hjälper våra kunder att lyckas och bidrar till att deras medarbetare har en hållbar arbetssituation. Vi gör detta genom att säkerställa både nuvarande och framtida kompetensbehov, samt genom att driva förändring hos våra kunder. Alltid inom nischen för kvalificerade ekonomitjänster.

Korta fakta om Meritmind

  • Specialister på kvalificerade tjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring
  • Kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping
  • Grundades år 2000 av Helena Casserlöv-Kvist, som alltjämt är vd
  • Ca 370 medarbetare, hög andel anställda och stort nätverk inom ekonomi, bank, finans och försäkring
  • Tillväxt med egen cash flow
  • Arbetar i Sverige
  • Kunder är multinationella koncerner, börsföretag och andra företag som ställer höga krav inom ekonomi, bank, finans och försäkring.
  • Meritmind har fått många utmärkelser genom åren, bl.a; Tillväxtföretag (Ahrens/Affärsvärlden), Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans affärer) och National Champion (European Business Awards).
  • Vår grundare och vd Helena Casserlöv-Kvist blev Årets företagerska 2011 (Beautiful Business Award), en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer (Veckans Affärer 2014 och 2015) samt nominerad till Alla tiders entreprenör (SvD 2014), nominerad till Entrepreneur Of The Year (EOY 2018), nominerad till finalist i Årets Grundare 2019 (Founders Alliance), Meritmind blev Mästargasell 2019 och utsedd till Årets Grundare 2020 (Founders Alliance).
  • Socialt engagemang är viktigt för oss och vi är engagerade i flera organisationer, bl.a. Vänföreningen Portee och UNHCR.

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kontakta oss