Som anställd konsult på Meritmind får du stor möjlighet att pröva på varierande uppdrag inom många olika branscher samtidigt som du har en trygghet i din fasta anställning. Du har frihet under ansvar och får en snabb utveckling av din kompetens. Du ingår i ett professionellt team där vi alla arbetar mot samma mål – att skapa nytta för våra kunder på ett kvalitativt, lyhört och omtänksamt sätt.

 

Vårt löfte till dig som konsult

Omväxlande uppdrag

Du kommer få möjlighet att arbeta med omväxlande uppdrag i vitt skilda branscher. Vi arbetar med många attraktiva och välkända företag. Du får lära känna både stora välrenommerade koncerner, medelstora och mindre företag. Gemensamt för alla våra kunder är att de lägger stor vikt vid kvalitet och har höga krav.

Vi är marknadsledande i Sverige, vilket innebär att vi har en större verksamhet än våra konkurrenter. Det gör att vi får in många uppdrag som vi kan matcha mot just din kompetens på ett bra sätt. Det ger dig större möjlighet att få de uppdrag som just du vill ha och kan både trivas med och utvecklas genom.

Trygghet

Som anställd konsult får du en marknadsmässig lön och bra villkor. Genom att vi har kollektivavtal får du en grundtrygghet i din anställning, som t.ex. utfyllnad vid föräldraledighet och sjukdom.

Du blir en del av ett team där vi tillsammans delar erfarenheter och hjälper varandra. Vi har en stark organisation och du kommer få en konsultchef som är lyhörd för din kompetens och erfarenhet samt för dina behov och önskemål. Din Konsultchef ser till att du får de uppdrag som passar just dig. Du får också konsultkollegor att dela erfarenheter med och både ge och få stöd av då det behövs.

Vårt sätt att arbeta, kombinerat med en stark företagskultur och en stabil ägare garanterar en trygghet för dig som konsult. Det är viktigt för oss att du både trivs och når framgång.

Utveckling

De flesta uppdragen pågår under en tidsperiod om 6-9 månader, men de kan vara kortare eller längre. De kan också komma att förlängas och ditt uppdrag kan ändra karaktär hos kunden. Du går oftast in i en roll som chef, specialist eller medarbetare men du kan också gå in i en roll som projektledare eller projektdeltagare. Vissa roller är mer förvaltande och andra mer förändringsinriktade. Genom att byta uppdrag får du en snabb inlärningskurva. Du får uppleva hur det är att arbeta i olika branscher och i olika företagskulturer. Du ser nya organisationer, nya sätt att arbeta på, nya styrmodeller, nya systemstöd och du får nya kollegor på dina nya uppdrag.

Utöver att du får lära dig hantera nya utmaningar och olika system får du också ett stort nätverk av andra konsulter som du kan utbyta kunskap med. En engagerad och kunnig konsultchef coachar och stöttar dig i din utveckling – både på ett personligt och professionellt plan.

Beroende på roll så har vi även kurser och utbildningar som du kan ta del av.

 

Vem passar som konsult på Meritmind?

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för ekonomiområdet eller den finansiella sektorn.

Om du som person är nyfiken, driven, engagerad, lösningsorienterad och omtänksam kommer du att trivas som konsult hos oss på Meritmind.

Då vi arbetar med roller som; chefer, projektledare eller specialister på flera nivåer krävs olika erfarenheter och personligheter för de olika konsultrollerna. Gemensamt för uppdragen oavsett roll är att det krävs att du snabbt kan ta in ny kunskap, att du är analytisk och strukturerad och har systemvana.

Som konsult behöver du också ha en god kommunikativ förmåga samt tycka om att arbeta i konstellationer med olika människor. Att ha lite humor skadar inte heller.

Varmt välkommen att höra av dig till oss. ⇒

Här kan du läsa mer om exempel på uppdrag för dig som anställd konsult. ⇒

 

Några av våra konsulter berättar mer

 

 

Annika Rosenberg

Här finns en väldigt fin och familjär atmosfär vilket gör att jag känner mig trygg i min anställning och roll."

Annika berättar om hur det är att vara konsult på Meritmind.   Läs mer ⇒

 

Patrik Edmark

Konsultlivet är omväxlande, lärorikt och ger mig möjlighet att bygga nätverk”

Patrik berättar om hur det är att vara konsult på Meritmind.   Läs mer ⇒

 
 

Skicka in ditt CV till oss!

Registrera ditt CV hos oss och kom ett steg närmare ditt drömjobb.

Registrera CV

Lediga jobb!

Här ser du alla våra lediga tjänster. Ta nästa steg i din ekonomikarriär!

Alla lediga jobb

 
 

Är du redo för den mest spännande tiden i din karriär?

Tycker du att detta låter intressant och vill veta mer om livet som konsult hos oss? Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig!