Kvalificerade och erfarna ekonomikonsulter som gillar nya utmaningar

Läs mer

Trygga interimslösningar inom ekonomiområdet

Ska din ekonomichef gå på föräldraledighet? Eller har din business controller plötsligt sagt upp sig och du måste snabbt få in en ny kollega? Behoven kan komma plötsligt medan det vid andra tillfällen finns tid för planering. Meritmind hjälper dig gärna oavsett hur lång eller kort startsträckan får vara. Vi är en av de största inom vårt område och har kapaciteten att kunna erbjuda dig trygghet och den bästa lösningen för just ditt företags behov. Vi har nära och goda personliga relationer med alla våra konsulter och kan därför matcha såväl utifrån kompetens men också utifrån personliga egenskaper. Om du eller vår konsult efter påbörjat uppdrag inte är nöjd gör vi allt för att hitta den bästa lösningen för båda parter.

Roller du kan anlita oss för:

CFO Läs mer!
Ekonomichef
Redovisningschef
Ekonomiansvarig

Business Controller
Financial Controller
Redovisningsspecialist
Redovisningsansvarig

Controllerchef
Controller
Internrevisor
Koncernredovisningschef

Koncernredovisningsekonom
Redovisningsekonom
Projektledare
Treasury

Erfarna konsulter som kan tillföra ny dynamik

Meritminds ekonomikonsulter har lång och bred erfarenhet och kan därför tillföra värde i din verksamhet från dag 1. Från sina tidigare konsultuppdrag i motsvarande roller på andra företag kan Meritmindkonsulten tillföra ny dynamik till din arbetsgrupp och om du vill, komma med input på era arbetssätt och processer från ett mer objektivt perspektiv. Vi ser till att kontinuerligt kompetensutveckla våra konsulter via Meritmind Learning

Vi lämnar alltid med ett rent bord

Även de mest lyckade samarbeten kommer så småningom till ett slut när det gäller interimsuppdrag. I våra konsulters åtagande ingår att sammanfatta uppdraget i en utförlig dokumentation/manual som underlättar överlämningen till den som person som kommer tillbaka eller har rekryterats till den roll konsulten har haft.

 

På rekommendation från både konsult och kund

Enligt våra medarbetarundersökningar är Meritmind en attraktiv arbetsgivare som erbjuder våra medarbetare marknadsmässiga villkor, en rad förmåner, kompetensutveckling och som ofta ordnar sociala aktiviteter. Därför har vi en stor andel anställda konsulter, men också ett stort växande nätverk av associerade konsulter. Dessa konsulter vill driva sitt eget företag men samtidigt ha tillgång till Meritminds kontaktnät och aktiviteter. De flesta nytillkomna konsulter har blivit rekommenderade att söka sig till Meritmind. I vår senaste NPS-mätning säger 8 av 10 kunder att de gärna skulle rekommendera Meritmind till en granne, kollega eller vän.

Använd gärna våra konsultchefers kompetens som bollplank

Alla Meritminds rutinerade konsultchefer har ekonomibakgrund och kan därför snabbt sätta sig in i din situation och tillsätta rätt kompetens. Vi håller oss ständigt uppdaterade om det senaste och är inte rädda för att utmana dig som kund att tänka i nya banor för att uppnå bäst dynamik och effektivitet i din arbetsgrupp.  Vi är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och agerar gärna som rådgivare eller bollplank om du behöver.

Vårt arbetssätt vid tillsättning av interimsuppdrag

 

Några av våra interimskonsulter berättar mer

Helena Svärd

Interimskonsult

Bygga upp en ny tjänst

Ett av mina senare uppdrag har varit hos en kund som är leverantör av tekniska tjänster för infrastrukturnätverk. Väl på plats hos uppdragsgivaren, var det utan att riktigt veta min tjänst och hur den skulle se ut. En del av uppdraget var att bygga upp tjänsten som projektcontroller och jag började med att hålla i intervjuer med projektledarna för att förstå vad kunden hade för behov.

Läs hela berättelsen

Matias Suarez

Interimskonsult

Upprätthålla och utveckla under föräldraledighet

Mitt namn är Matias Suarez och jag arbetar sedan sommaren 2014 som interimskonsult på Meritmind. Mitt senaste Meritmind-uppdrag var ett lite längre uppdrag, knappt ett och ett halvt år, på ett börsnoterat Mid Cap-bolag med huvudkontor en bit utanför Stockholm. Koncernens finansavdelning behövde förstärkning inom månadsbokslut, koncernredovisning och konsolidering,

Läs hela berättelsen

Meltem Mehinovic

Interimskonsult

Ekonomiansvarig säger upp sig

Ett av mina senare uppdrag, skiljer sig något från de tidigare. Det var ett uppdrag som ekonomiansvarig på ett bokförlag, i betydligt mindre storlek än mina tidigare uppdragskunder. Bolaget, som är familjeägt, har sedan starten för 43 år sedan, suttit i samma lokaler och har många traditioner som efterföljs.

Läs hela berättelsen

Anlita en driven junior controller

Behöver du en ung och driven ekonom med yrkeserfarenhet, som kan frigöra tid för dina seniora controllers? Generator är ett tvåårigt konsultprogram för talangfulla blivande controllers. Generatorerna kan snabbt stötta din verksamhet inom verksamhetsstyrning och samtidigt få möjlighet att själva utvecklas som controller och som konsult. 

Genom Generator utvecklas adepterna snabbt i sin karriär vilket gör att du som kund får en prisvärd resurs som vill och kan avlasta dig och dina medarbetare med ständigt mer avancerade arbetsuppgifter.

Att satsa tid och resurser på framtida stjärnor är nyckeln till framgång.

Junior controller interim Meritmind

Kontakta oss. Vi löser det!