Interimslösningar inom ekonomiområdet

Kvalificerade och erfarna interimskonsulter inom ekonomi som gillar nya utmaningar

Skicka en förfrågan

✓ Marknadsledande inom ekonomiområdet
✓ Sveriges största nätverk av ekonomer
✓ Marknadsledande inom ekonomiområdet
✓ Sveriges största nätverk av ekonomer

Ska din ekonomichef gå på föräldraledighet? Eller har din business controller plötsligt sagt upp sig och du måste snabbt få in en ny kollega? Behoven kan komma plötsligt medan det vid andra tillfällen finns tid för planering. Meritmind hjälper dig gärna oavsett hur lång eller kort startsträckan får vara. Vi är marknadsledande inom vårt område och har kapaciteten att kunna erbjuda dig trygghet och den bästa lösningen för just ditt företags behov. Vi har nära och goda personliga relationer med alla våra konsulter och kan därför matcha såväl utifrån kompetens men också utifrån personliga egenskaper. Om du eller vår konsult efter påbörjat uppdrag inte är nöjd gör vi allt för att hitta den bästa lösningen för båda parter.

Interima roller du kan anlita oss för:

CFO Läs mer!
Ekonomichef
Redovisningschef
Ekonomiansvarig
Business Controller
Financial Controller

Redovisningsspecialist
Redovisningsansvarig
Controllerchef
Controller
Internrevisor
Koncernredovisningschef

Koncernredovisningsekonom
Redovisningsekonom
Projektledare
Treasury
Chef inom LEAN
Förändringsledare

Chef inom Facility Management
Senior kreditanalytiker
Teamleader
Backofficechef
AML-chef
Administrativ chef

Erfarna konsulter som kan tillföra ny dynamik

Meritminds konsulter har lång och bred erfarenhet och kan därför tillföra värde i din verksamhet från dag 1. Från sina tidigare konsultuppdrag i motsvarande roller på andra företag kan Meritmindkonsulten tillföra ny dynamik till din arbetsgrupp och om du vill, komma med input på era arbetssätt och processer från ett mer objektivt perspektiv. Vi ser till att kontinuerligt kompetensutveckla våra konsulter via Meritmind Learning

Vi lämnar alltid med ett rent bord

Även de mest lyckade samarbeten kommer så småningom till ett slut när det gäller interimsuppdrag. I våra konsulters åtagande ingår att sammanfatta uppdraget i en utförlig dokumentation/manual som underlättar överlämningen till den som person som kommer tillbaka eller har rekryterats till den roll konsulten har haft.

 

På rekommendation från både konsult och kund

Enligt våra medarbetarundersökningar är Meritmind en attraktiv arbetsgivare som erbjuder våra medarbetare marknadsmässiga villkor, en rad förmåner, kompetensutveckling och som ofta ordnar sociala aktiviteter. Därför har vi en stor andel anställda konsulter, men också ett stort växande nätverk av associerade konsulter. Dessa konsulter vill driva sitt eget företag men samtidigt ha tillgång till Meritminds kontaktnät och aktiviteter. De flesta nytillkomna konsulter har blivit rekommenderade att söka sig till Meritmind. I vår senaste NPS-mätning säger 8 av 10 kunder att de gärna skulle rekommendera Meritmind till en granne, kollega eller vän.

Använd gärna våra konsultchefers kompetens som bollplank

Alla Meritminds rutinerade konsultchefer har ekonomibakgrund och kan därför snabbt sätta sig in i din situation och tillsätta rätt kompetens. Vi håller oss ständigt uppdaterade om det senaste och är inte rädda för att utmana dig som kund att tänka i nya banor för att uppnå bäst dynamik och effektivitet i din arbetsgrupp.  Vi är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och agerar gärna som rådgivare eller bollplank om du behöver.

Vårt arbetssätt vid tillsättning av interimsuppdrag

 
 

 

Är du i behov av en interim ekonom?
Kontakta oss. Vi löser det!