Är du en vass ekonom och har du ett brinnande intresse för ekonomiområdet? Eller är det den finansiella sektorn som lockar dig? Vill du verka i ett framgångsrikt företag och tillsammans med kunniga och härliga kollegor hjälpa företag och människor till framgång? Då är Meritmind platsen för dig.

Vi är marknadsledande inom vår nisch och från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping, Jönköping och Uppsala stöttar vi kunder i hela Sverige. Oavsett om våra kunder vill förändra i sin verksamhet, behöver interimistisk hjälp i form av chefer, specialister eller medarbetare, ska rekrytera eller söker kompetensutveckling, finns vi som en rådgivare och partner.

Meritmind grundades år 2000 av entreprenören Helena Casserlöv-Kvist, som fortfarande är vår vd. Det ger oss en entreprenöriell kultur och stora möjligheter att genomdriva de idéer vi tror på. Vi sysselsätter idag 500 personer, varav 350 personer är fast anställda.

Varmt välkommen till oss på Meritmind!

Digital infoträff om livet som konsult 12 oktober

Delta på vår digitala infoträff där får du information och inspiration för att kunna utvärdera om arbetet som konsult är något som passar dig.

Läs mer

 

Konsultlivet

Här berättar vi mer om livet som anställd konsult på Meritmind.

Anställd konsult

Är du intresserad av att få uppdrag från oss som konsult via eget bolag?

Associerad konsult

Vi är Meritmind

Här berättar vi mer om livet hos oss på Meritmind.

Vi är Meritmind