Läs mer

Kompetensutveckla dig och ditt team

 

Du utvecklar din kompetens varje dag i arbetet, men ibland behöver din kunskap ett extra lyft och då finns vi här. Meritmind Learning arbetar med framstående experter och pedagoger och vi har olika ämnen och format anpassade för ekonomer.

 

 

Bokslut

Läs mer

 

Presentationsteknik

Läs mer

 

Excel

Läs mer

 

Stresshantering

Läs mer

Vårt nyaste format: Mikrolärande

Meritminds microlearningformat MeritGO är en plattform med över 200 korta 1-5 minuters filmer med ämnen anpassade för ekonomer och varje månad tillkommer fler. Du kan titta på filmerna igen och igen, så ofta som du vill och behöver, tills kunskapen sitter.

Sätt ihop MeritGO med coachning och klassrumsundervisning, så skapar vi ett blandat program med s.k. blended learning, den effektivaste metoden för att befästa kunskap.

Våra Learningformat

MeritGO - Kompetensutveckling baserat på mikrolärande

Korta kärnfulla filmer som är 1-5 minuter. Relevant och tidseffektivt, när du vill, hur du vill och i din egen takt. Använd MeritGO i mobilen när du är på språng.

Till MeritGO

Våra format för kompetensutveckling

 

Mikrolärande

MeritGO är ett stöd för ekonomens dagliga arbete och kompetensutveckling. Med en prenumeration på MeritGO får du tillgång till alla filmer och snabbt konkreta svar och de lösningar du behöver.

Mikrolärande och interaktion

Med ett blandat program av format får du den effektivaste metoden att befästa kunskap. Vi kan erbjuda anpassade program och företagslösningar som möter just era behov.

Webbinarier

Meritminds webbinarier är alltid populära. Livesänd distansundervisning. En expert berättar om ett särskilt område eller utvecklar dina färdigheter i essentiella verktyg. Ofta finns övningsmaterial som du kan följa med i och samtidigt testa själv.

Coachning

Vår mest skräddarsydda utbildningsform - relevant och anpassad just för dig eller en liten grupp med liknande behov. Du får chans att ta med egna exempel och gemensamt i gruppen förankras ny kompetens.

 

Kommande utbildningar & seminarier

2019-05-16 08:30

Excel webbinarium ”Ekonomers topp-funktioner”

Välkommen att delta på Meritminds onlineutbildning i Excel för kvalificerade ekonomer - ett enkelt och tidseffektivt sätt att tillgodogöra sig mer kunskap.

Läs mer
2019-06-05 08:30

Excel webbinarium ”Pivottabeller på djupet”

Välkommen att delta på Meritminds Excel webbinarium för kvalificerade ekonomer - ett enkelt och tidseffektivt sätt att tillgodogöra sig mer kunskap. "Pivottabeller på djupet" - denna utbildning förutsätter grundkunskaper i pivottabeller.

Läs mer
2019-09-12 08:30

Excel webbinarium ”Pivottabeller på djupet”

Välkommen att delta på Meritminds Excel webbinarium för kvalificerade ekonomer - ett enkelt och tidseffektivt sätt att tillgodogöra sig mer kunskap. "Pivottabeller på djupet" - denna utbildning förutsätter grundkunskaper i pivottabeller.

Läs mer

Säkerställ att du får inbjudningar från Meritmind Learning!

Vill du jobba med oss?

Brinner du för utbildning och kompetensutveckling? Har du erfarenhet av utbildning  inom ekonomi eller andra ämnen som är relevanta i ekonomers arbete? Vi söker dig som vill vara med och utveckla innehållet i Meritmind Learnings utbud. Är det du? Kontakta oss på learning@meritmind.se.

Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar kring Meritminds utbildningar och seminarier är du varmt välkommen att kontakta oss på learning@meritmind.se.

Inspiration från MeritGO
MeritGO i sociala medier