Learning
Kompetensutveckling för ekonomer

Läs mer
 

Vi utgår ifrån att du som ekonom inte har tid - du har många deadlines och mycket att göra varje månad. Det finns ändå ingen tvekan om att du behöver kontinuerlig kompetensutveckling - en ny version av Excel, mer effektivitet i din arbete, nya regelverk. Dessutom kommer robotiseringen och AI att ersätta en del rutinarbete och istället ställs höga krav på ekonomens mjuka kompetenser, som kommunikation och presentation.

På Meritmind Learning kombinerar vi den digitala världen med mellanmänskliga möten, alltid med tanken att vara tidseffektiv, relevant, och motiverande.

 

Våra Learningformat

MeritGO - Kompetensutveckling baserat på microlearning

Korta kärnfulla filmer som är 1-5 minuter. Relevant och tidseffektivt, när du vill, hur du vill och i din egen takt. Använd MeritGO i mobilen när du är på språng.

Till MeritGO

Webbinarier

Livesänd distansundervisning. En expert berättar om ett särskilt område eller utvecklar dina färdigheter i essentiella verktyg. Ofta finns övningsmaterial som du kan följa med i och samtidigt testa själv.

Coachning

Vår mest skräddarsydda utbildningsform - relevant och anpassad just för dig eller en liten grupp med liknande behov. Du får chans att ta med egna exempel och gemensamt i gruppen förankras ny kompetens.

Kurser

Lärarledd undervisning i grupp under en hel- eller halvdag. Vanligt förekommande moment är föreläsning, gruppdiskussion och övningar. Formen passar bra för kommunikation och andra mjuka kompetenser.

Nätverksträffar

Vill du få inspiration att tänka nytt och träffa andra ekonomer? Nätverksträffar passar dig som är aktiv och gärna deltar i diskussioner, drar nytta av andras erfarenheter och delar med dig av dina egna.

Kommande utbildningar & seminarier

2019-02-08 08:30

Excel webbinarium: Skapa smarta dashboards

Välkommen att delta på Meritminds populära webbinarier i Excel. Vid detta tillfälle lär du dig bl.a. att bygga din egen dashboard i Excel, en säker grundstruktur för stora modeller och att definiera upp urval och tydliga regelverk för att enkelt växla perspektiv.

Läs mer
2019-02-21 08:30

Coachning i Excel: Skapa din egen dashboard

Bli coachad till att skapa din egna dashboard i Excel! I Excel Coachning Dashboard får deltagarna ta med egna exempel och tillsammans i den lilla gruppen förankras kunskapen i olika gemensamma frågeställningar.

Läs mer
2019-02-13 18:00

Nätverk för controllers: Controller som kommunikatör.

Upplever du som controller kommunikativa utmaningar i ditt arbete? Under tre kvällar får du med case-baserade uppgifter och handledning kompetensutveckla dig med andra controllers. Dra nytta av varandras erfarenheter och vidga samtidigt ert kontaktnät.

Läs mer

Hur hänger det ihop?

Det är den samverkande effekten av "Blended Learning" som gör skillnad och förstärker dina kompetensutvecklingsmöjligheter.

Säkerställ att du får inbjudningar från Meritmind Learning!

Vill du jobba med oss?

Brinner du för utbildning och kompetensutveckling? Har du erfarenhet av utbildning  inom ekonomi eller andra ämnen som är relevanta i ekonomers arbete? Vi söker dig som vill vara med och utveckla innehållet i Meritmind Learnings utbud. Är det du? Kontakta Camille Madelon på camille.madelon@meritmind.se.

Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar kring Meritminds utbildningar och seminarier är du varmt välkommen att kontakta oss på learning@meritmind.se.

Inspiration från MeritGO
MeritGO i sociala medier