Är du en riktigt vass ekonom som har eget bolag och vill ha uppdrag via oss? Har du en kompetens som du skulle kunna bistå våra kunder med? Vi vill gärna lära känna dig och kunna ha dig i åtanke när vi får in ett uppdrag som passar just dig och din kompetens.

Vår styrka är vårt enorma kontaktnät med företag som har behov av tjänster och våra kompetenta konsultchefer som så väl kan matcha din kompetens och dina önskemål med våra kunders behov. Vi får in många uppdrag som chefer och specialister på interimsbasis. Men vi får också in olika mer projektrelaterade uppdrag där du går in som förändringsledare eller projektdeltagare. Vi har även andra roller inom ekonomiområdet samt inom den finansiella sektorn som du kan bli aktuell för beroende på dina erfarenheter.

Som associerad konsult till Meritmind får du alltid relevanta uppdrag presenterade för dig. Våra konsultchefer förstår din kompetens och personlighet och kan därför matcha din profil väl med de uppdrag vi får in. Vi vill gärna lära känna dig som ännu inte arbetat tillsammans med oss på Meritmind. Ju bättre vi känner dig, desto bättre och snabbare matchning kan vi göra mot kundens uttryckta behov. Vi håller kvalitet i vår matchning och du kommer att märka skillnaden gentemot många andra aktörer på marknaden.

Vi värderar också långsiktiga relationer med dig som har eget bolag. Ju mer vi lär känna varandra, desto lättare fungerar vårt samarbete och vi kommer aktivt tänka på dig för vårt nästa spännande uppdrag.

 

Vi står bakom dig

Som associerad konsult har du, precis som våra anställda konsulter, alltid en konsultchef till hands att diskutera uppdraget med och vid behov få stöd av. Vi har även många andra erfarna konsulter på Meritmind, både anställda och andra associerade, som du kan få stöd av när du så önskar.

Som du märker använder vi ordet associerad konsult, inte underkonsult. Vi gillar inte själva tonen i ordet underkonsult, som många använder. Du är inte under oss, du är med oss. Vi arbetar tillsammans för kundens bästa och för att göra största möjliga nytta på marknaden.

Vem passar som konsult på Meritmind?

Vi söker de bästa ekonomerna med brinnande intresse för ekonomiområdet eller den finansiella sektorn.

Du har stor erfarenhet inom ditt område, är analytisk och strukturerad, resultatorienterad, har god ledarförmåga om du går in i chefsroller och är systemkunnig.

Du är som person nyfiken, driven, engagerad, lösningsorienterad och omtänksam.

Som konsult behöver du också ha en god kommunikativ förmåga samt tycka om att arbeta i konstellationer med olika människor.

 

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Tycker du att detta låter intressant och vill veta mer? Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig!