Det självklara valet för rekrytering och konsulter inom ekonomi i Jönköpings län

 

Om du är verksam i Jönköpings län och i behov av att rekrytera eller hyra in en ekonom till ditt bolag behöver du inte längre fundera på vart du ska vända dig. Inte om man får tro Catharina Bülow, regionchef på Meritminds kontor i Jönköping.
– Vi har lång erfarenhet av rekrytering och tillsättning av konsulter inom ekonomiområdet, ett stort nätverk i Jönköpings län och hela Meritminds koncern i ryggen, säger hon.

Jönköping är en viktig knutpunkt i Sverige och här finns en spännande marknad med olika typer av branscher och företag. Meritmind hade under en längre tid sett att det fanns ett stort behov av ekonomitjänster i länet när de etablerade kontor här i augusti 2021.

– Vi kan bidra med vår breda kompetens, stora nätverk i Jönköping och långa erfarenhet av kvalificerade ekonomitjänster för att stötta Jönköpings näringsliv, säger Catharina Bülow.

Rekryterar ekonomer

Meritminds främsta specialistkompetens är rekrytering av ekonomer samt uthyrning av ekonomikonsulter till företag som har behov av stöttning på lång eller kort sikt. Men de kan även stötta företag när det finns behov av förändring och att tänka nytt kring ekonomifunktionen.

– Just nu har många företag digitalisering högst upp på agendan och då kan det finnas behov av att tänka om när det gäller kompetenser. För dessa fall har vi även specialister som kan stötta med förändringsledning och kompetensutveckling i den processen, säger Catharina Bülow.

Lång erfarenhet och brett nätverk i Jönköping

Catharina Bülow har lång erfarenhet av rekrytering av ekonomer inom Jönköpings län.

-Jag har erfarenhet från många olika branscher och företag i Jönköping, samt ett brett nätverk bland de som jobbar med ekonomi inom Jönköpings län. Vi har en stor kandidatbank med ekonomer inom hela länet, från assistenter till CFO:er, säger hon och fortsätter:

– Hos oss kan du känna dig trygg med att vi guidar dig till rätt kompetens. Som specialister inom ekonomitjänster har vi en mycket bra förståelse för vad våra kunder har för behov. Vi har hög träffsäkerhet i kandidater som presenteras, med tanke på att alla har en ekonomibakgrund, säger Catharina.

Brett samarbete

Utöver de tre personer som jobbar på kontoret i Jönköping har Meritmind även ett brett utbyte med Meritminds kontor i Linköping, Göteborg och Malmö.

– Vi samarbetar mycket och hjälper varandra. Dessutom har vi alltid huvudkontoret i Stockholm som finns där med ytterligare kunskap och erfarenhet, säger hon.

Vilka är dina bästa tips till företagare i Jönköping som behöver rekrytera ekonomer?

– Det är tidskrävande att göra en rekrytering själv. Genom att ta hjälp av en expert som har ett brett kontaktnät i länet och är specialiserad på kvalificerade ekonomitjänster spar du inte bara tid och resurser – det säkerställer även att du får rätt person på rätt plats. Hög kvalitet är ledordet i alla våra rekryteringsprocesser. Förutom tester som mäter personliga egenskaper har vi på Meritmind utvecklat ett testbatteri som mäter nivån på kunskaper inom ekonomiområdet.

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig i Jönköping? Tveka inte att kontakta oss, eller kom förbi på en kaffe!

Catharina Bülow
073 653 13 21
 catharina.bulow@meritmind.se

Om Meritmind
Meritmind har sedan starten år 2000 etablerat kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Jönköping. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Varje år söker ca 25 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 350 anställda, omsätter ca en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke.

Skrivet av: Mathias Johansson