Meritmind expanderar ytterligare och öppnar kontor i Uppsala!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev ⇒

Meritmind, konsult- och rekryteringsföretaget specialiserade inom ekonomiområdet, fortsätter sin tillväxtresa och öppnar sitt sjunde kontor. Bolaget har sedan starten år 2000 framgångsrikt etablerat kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Västerås samt Jönköping. Den nyetablerade regionen kommer täcka Uppsala samt hela området från Gävle-Sandviken i norr till Knivsta i söder och från Östhammar i öst och Örsundsbro i väster.

Vi har redan kunder i hela regionen men nu tar vi ett större steg och öppnar ett lokalt kontor här i Uppsala, säger Susanne Werngren COO på Meritmind.

Uppsala är en tillväxtzon med stora framtidsutsikter. Med ett kontor på plats och med över 70 000 kvalificerade ekonomer i nätverket kommer Meritmind kunna erbjuda konsulter och rekrytering på alla nivåer inom ekonomiområdet från chefer/specialister till bastjänster för att företagen ska kunna fungera väl och utvecklas.

När jag grundade företaget för 23 år sedan var det för att jag vill hjälpa företag och människor till framgång inom ekonomiområdet. Våra ekonomer både utvecklar och avlastar våra kunder och deras medarbetare. Det är en viktig drivkraft för mig som grundare av Meritmind. När arbetsmarknaden i regionen växer vill vi vara där, för att bidra ännu bättre till våra kunders framgång, säger Helena Casserlöv Kvist.

För att leda verksamheten i Uppsalaregionen har Meritmind rekryterat Patrick Costow, tidigare vd på Lexium Service Managment.

Det var Meritminds värdegrund och affärsidé att skapa nytta för alla intressenter som lockade mig. Med min bakgrund inom affärsutveckling och som vd vet jag vilka utmaningar man kan stå inför inom ekonomiområdet och jag ser fram emot att, tillsammans med våra erfarna konsultchefer och rekryteringskonsulter, få bidra till att skapa effektivitet, säkerhet och utveckling inom ekonomiområdet hos våra kunder, säger Patrick Costow regionchef i Uppsala.

Det är med stor glädje jag välkomnar Patrick Costow in i vårt team, säger Susanne Werngren. Hans erfarenhet, driv och stora nätverk i regionen kommer att vara en viktig tillgång för vår verksamhet.

Meritmind har fått ett flertal priser och utmärkelser genom åren, bland annat som Mästargasell och tillväxtföretag. Nu har man en fortsatt stark tillväxtstrategi och planerar att expandera ytterligare inom sina kärnverksamheter.

Som marknadsledande konsult- och rekryteringsbolag inom ekonomiområdet är det viktigt för oss med en lokal närvaro för att kunna vara nära våra kunder och hjälpa dem på bästa sätt, avslutar Helena Casserlöv Kvist, grundare och vd på Meritmind.

Bolaget har sedan starten år 2000 etablerat kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Västerås samt Jönköping. Uppsala har länge funnits med på topplistan över tilltänkta nyetableringar.

– Uppsala är en tillväxtzon med stora framtidsutsikter och en viktig nod i en intensiv regionsförstoring. Regionen har landets snabbast växande arbetsmarknad och en stark tillväxt inom Life Science, Clean Tech och ICT vilket gör den mycket intressant för oss, säger Susanne Werngren COO på Meritmind.

Etableringen har påbörjats och en regionchef och en kundansvarig är redan rekryterade. I augusti slås dörrarna upp till det nya kontoret.

– Även om världsläget fortfarande är skakigt hindrar det inte oss som marknadsledande konsult- och rekryteringsbolag inom ekonomiområdet, att satsa för framtiden. Vi bistår redan företag i Uppsala/Gävle/Sandviken området. Nu öppnar vi ett lokalt kontor i Uppsala för att ytterligare skapa nytta och bidra till våra kunders framgång i regionen, säger Helena Casserlöv-Kvist, vd och grundare av Meritmind.

Behovet av erfarna ekonomer finns alltid. Vikten av att skapa effektivitet, säkerhet och utveckling inom ekonomiområdet ökar också ständigt.

– Vi vill och kan vara en viktig tillgång för företagen i regionen med våra erfarna konsultchefer och rekryteringskonsulter, många erfarna anställda ekonomer såväl som ett stort nätverk av underkonsulter och kandidater. Det gläder mig också att få välkomna nya kollegor i regionen, avslutar Helena.

Kontakt:
Helena Casserlöv Kvist
Vd & grundare
helena.casserlov@meritmind.se
070-969 69 16
Patrick Costow
Regionchef Uppsala
patrick.costow@meritmind.se
070-166 08 85

Om Meritmind

Meritmind är Sveriges ledande aktör för konsult- och rekryteringslösningar av kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Företaget grundades år 2000, har 370 anställda, omsätter en halv miljard och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping, Jönköping och Uppsala. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke.

Skrivet av: Anne-Li Wigge Lind