Pressrelease: Meritmind växer och etablerar sig i Jönköping

Prenumerera på vårt nyhetsbrev ⇒

 

Efter ett tufft 2020 har Meritmind gjort ett starkt första kvartal och tar nu tillfället i akt att etablera sig på ytterligare en ort i Sverige – Jönköping.

Bolaget har sedan starten år 2000 etablerat kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Västerås och Jönköping har länge funnits med på topplistan över nyetableringar.

– Jönköping har under en längre tid funnits på vår radar som en mycket intressant marknad, med en bra spridning av kunder i olika branscher och storlek på företag. Det är också en viktig knutpunkt i Sverige. Tajmingen för oss som bolag och marknadsläget är nu helt perfekt för att etablera kontor där, säger Susanne Werngren, operativ chef på Meritmind. Etableringen påbörjas med att vi rekryterar två nyckelfunktioner som regionchef och konsultchef.

Även på de befintliga orterna har bolaget sett en stark utveckling på marknaden och Meritmind har sedan årsskiftet anställt ca 90 nya medarbetare, vilket utgör ca 25 % av antalet anställda.

– Det är så härligt att se att det äntligen vänder efter ett otroligt tufft år, säger Helena Casserlöv-Kvist, VD och grundare av Meritmind. Det gläder mig verkligen att få välkomna så många nya kollegor och det ska bli otroligt spännande att följa etableringen i Jönköping som jag är övertygad om kommer bli kanon!

Kontaktperson:
Susanne Werngren, Operativ chef Meritmind
susanne.werngren@meritmind.se

Om Meritmind

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Varje år söker ca 25 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 350 anställda, omsätter ca en halv miljard.  Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Skrivet av: Anne-Li Wigge Lind