Alla aktuella och tidigare aktiviteter

Har du frågor eller funderingar kring Meritminds utbildningar och seminarier är du varmt välkommen att kontakta Camille Madelon på camille.madelon@meritmind.se.

26 mar 2019

Seminarium: Att välkomna digitala medarbetare till ekonomiavdelningen

Ett kostnadsfritt frukostseminarium i Göteborg om hur RPA (Robotic Process Automation) kan fungera i praktiken.

11 apr 2019

Excel webbinarium ”Hantera stora datamängder”

Välkommen att delta på Meritminds populära webbinarier i Excel! I detta webbinarium lär du dig funktionalitet som är central när du arbetar med stora datamängder, för att säkerställa allt från att hämta data, till att strukturera och tvätta data.

5 jun 2019

Excel webbinarium ”Pivottabeller på djupet”

Välkommen att delta på Meritminds populära webbinarier i Excel! I webbinariet om pivottabeller lär du dig bl.a. att pivotera, formatera värdefält och att styra summeringsnivåer.

Webinars & white papers

Verksamhetsstyrning

Digitalisering (video)

Tidningsrubrikerna skriker ”Digitalisera eller dö!”. Affärsmodeller ifrågasätts på fundamental nivå. Yrken försvinner och ersätts av robotar. Kommer vi ekonomer behövas framöver? Vad ska vi göra? Känner du att det är svårt att veta hur digitaliseringen kommer att påverka ditt arbete som ekonom? Är det svårt att komma med bra svar när ledningen frågar vad ni på ekonomisidan gör på digitaliseringsområdet?

Läs mer
Verksamhetsstyrning

Hållbarhetsredovisning – Vad det nya lagkravet innebär

EU har beslutat om ett nytt direktiv rörande rapportering av hållbarhet och mångfaldsinformation, som ett steg för att säkerställa att europeiska företag är konkurrenskraftiga och transparenta inom hållbarhetsområdet. Direktivet har nu implementerats i svensk lagstiftning och kommer att träda i kraft den 6 december 2016. Har du koll på vad detta kommer att innebära för ert företag?

Läs mer
Verksamhetsstyrning

Ledarskap för lönsamhet (video)

Hur ska du forma ett ledarskap som ökar fokus på lönsamhet? I denna video presenterar vi en modell som gör det möjligt.

Läs mer
Verksamhetsstyrning

Lönsamhetsoptimering (video)

Hur ska du få hela verksamheten att fokusera på lönsamhet? I denna video presenterar vi en modell som gör det möjligt.

Läs mer