Alla aktuella och tidigare aktiviteter

Har du frågor eller funderingar kring Meritminds utbildningar och seminarier är du varmt välkommen att kontakta Camille Madelon på camille.madelon@meritmind.se.

17 jan 2019

-

13 feb 2019

Nätverk för controllers: Controller som kommunikatör.

Upplever du som controller kommunikativa utmaningar i ditt arbete? Under tre kvällar får du med case-baserade uppgifter och handledning kompetensutveckla dig med andra controllers. Dra nytta av varandras erfarenheter och vidga samtidigt ert kontaktnät.

31 jan 2019

Frukostmöte – Evidensbaserad rekrytering i praktiken

Inom HR-området har det under flera år talats om att HR och rekrytering måste bli mer evidensbaserat. . Allt fler organisationer inser att det finns ett behov av att uppdatera sina rekryteringsprocesser som sett likadana ut i decennier.

8 feb 2019

Excel webbinarium: Skapa smarta dashboards

Välkommen att delta på Meritminds populära webbinarier i Excel. Vid detta tillfälle lär du dig bl.a. att bygga din egen dashboard i Excel, en säker grundstruktur för stora modeller och att definiera upp urval och tydliga regelverk för att enkelt växla perspektiv.

21 feb 2019

Coachning i Excel: Skapa din egen dashboard

Bli coachad till att skapa din egna dashboard i Excel! I Excel Coachning Dashboard får deltagarna ta med egna exempel och tillsammans i den lilla gruppen förankras kunskapen i olika gemensamma frågeställningar.

Webinars & white papers

Verksamhetsstyrning

Digitalisering (video)

Tidningsrubrikerna skriker ”Digitalisera eller dö!”. Affärsmodeller ifrågasätts på fundamental nivå. Yrken försvinner och ersätts av robotar. Kommer vi ekonomer behövas framöver? Vad ska vi göra? Känner du att det är svårt att veta hur digitaliseringen kommer att påverka ditt arbete som ekonom? Är det svårt att komma med bra svar när ledningen frågar vad ni på ekonomisidan gör på digitaliseringsområdet?

Läs mer
Verksamhetsstyrning

Hållbarhetsredovisning – Vad det nya lagkravet innebär

EU har beslutat om ett nytt direktiv rörande rapportering av hållbarhet och mångfaldsinformation, som ett steg för att säkerställa att europeiska företag är konkurrenskraftiga och transparenta inom hållbarhetsområdet. Direktivet har nu implementerats i svensk lagstiftning och kommer att träda i kraft den 6 december 2016. Har du koll på vad detta kommer att innebära för ert företag?

Läs mer
Verksamhetsstyrning

Ledarskap för lönsamhet (video)

Hur ska du forma ett ledarskap som ökar fokus på lönsamhet? I denna video presenterar vi en modell som gör det möjligt.

Läs mer
Verksamhetsstyrning

Lönsamhetsoptimering (video)

Hur ska du få hela verksamheten att fokusera på lönsamhet? I denna video presenterar vi en modell som gör det möjligt.

Läs mer