Nå dina karriärmål – konkreta tips och råd hur du kommer igång!

Funderar du på att komma vidare i din karriär? Under våren håller vi en webbinarieserie i fyra delar som är en del av vår strävan att stötta dig som ekonom när du vill ta nästa steg i din karriär. Vår kollega Mia Pelka, utbildad coach och arbetat som karriärcoach ett antal år, kommer ge dig värdefulla och konkreta tips som boostar och hjälper dig att nå dina karriärmål. Vi går i tur och ordning igenom alla steg hur du kommer vidare i din karriär genom att börja med att ta reda på vad som är viktigast för dig i din resa. Vem är jag och vart är jag på väg? Utifrån personliga värderingar skriva ett bra CV? Hur ska jag förbereda mig för intervjun och vart hittar jag rätt jobb för mig?

Här kan du se det första lunchwebbinariet där du får praktiska och konkreta råd av vår kollega Mia Pelka som arbetar med kandidater och dessa frågeställningar dagligen.

Här kan du anmäla dig till steg 2 – Så skapar du effektiva jobbansökningar 

 

Skrivet av: Mathias Johansson

White papers

Är Machine Learning och Artificial Intelligence förutsättningar för modern verksamhetsstyrning?

Se Meritminds inspelade frukostseminarium med Joakim Wahlberg, CFO på Pulsen Group. Under seminariet delar Joakim med sig av hur Pulsen Group moderniserat sin ekonomifunktion med hjälp av Machine Learning och Artificial Intelligence.

Bli expert på CV, personligt brev och LinkedIn

Just nu är det många som funderar på att byta jobb och då kan en del frågor dyka upp. Hur skriver man ett bra CV?

Så skapar Skandia Fastigheter långsiktig och hållbar digitalisering på ekonomifunktionen (video)

Vad krävs egentligen för att ta ekonomiavdelningen in i framtiden? Vilka kompetenser behövs för att fortsätta vara relevant? Detta är frågor som Skandia Fastigheter sökt svar på och realiserar i projektet Ekonomifunktion 2.0.

Controllerrollen – en unicorn? (Video)

Vilka utmaningar står controllers inför och hur kan du proaktivt ta din karriär i dina egna händer?.

Så införde Electrolux ett Center of Excellence för Financial Planning & Analysis (Video)

I syfte att driva nya, smarta och standardiserade sätt att jobba med finansiell planering och analys skapade Electrolux en talangpool, ett ”Center of Excellence” (CoE), för drivna Business Analysts inom företaget.

Visa alla