Experter på kvalificerade ekonomitjänster

Läs mer
 

När du står inför utmaningar inom ekonomiområdet, oväntade eller planerade, vill du kunna få professionell hjälp av någon som förstår din situation. Någon som är nischad på kvalificerade ekonomitjänster och hjälper dig att lyckas. 

 

 

Rekrytering

Ta hjälp av Meritminds erfarna rekryteringskonsulter när du ska rekrytera kvalificerade ekonomer.

Läs mer

 

Förändringsprojekt

När du behöver genomlysa processer, ta fram styrmodeller, stödsystem och genomföra förändringsprojekt.

Läs mer

 

Interim

Anlita en erfaren konsult under en bestämd tid för att upprätthålla, förstärka och utveckla din ekonomifunktion.

Läs mer

 

MeritGo

Ett stöd för ekonomens dagliga arbete och kompetensutveckling.

Läs mer

Seminarier & utbildningar

2019-08-28 07:30

Seminarium: De avgörande vägvalen kring affärssystem – uppgradera, byta eller vänta?

Att välja ekonomi- och affärssystem är ett stort och viktigt beslut, men också komplext. Hur kommer man fram till vilken lösning som rätt? Och hur säkerställer man en lyckad implementering i verksamheten?.

Läs mer
2019-09-04 07:20

Frukostseminarium: Exklusiv inblick i samband med Nordic Outlook-rapporten

Vi har nöjet att bjuda in till ett frukostseminarium med SEB:s Robert Bergqvist och Daniel Bergvall där de presenterar sin konjunkturrapport Nordic Outlook, en analys av den ekonomiska situationen i ett globalt, europeiskt och svenskt perspektiv.

Läs mer
2019-09-12 08:30

Excel webbinarium ”Bygg din egen dashboard”

Välkommen att delta på Meritminds onlineutbildning i Excel för kvalificerade ekonomer - ett enkelt och tidseffektivt sätt att tillgodogöra sig mer kunskap. Ur innehållet:. Bygg din egen dashboard i Excel.

Läs mer

Vi hjälper dig lyckas

Jag startade Meritmind år 2000 eftersom jag ville hjälpa företag och deras medarbetare att lyckas inom ekonomiområdet.

Att det fanns ett behov av kvalificerade ekonomitjänster på marknaden visste jag av egen erfarenhet. Runt millenieskiftet försökte jag själv anlita en CFO för en begränsad tid, men jag hittade ingen som kunde leverera det jag var ute efter: en riktigt vass CFO som på kort tid kunde leverera värde. Och som också skulle vara trevlig att arbeta med. Eftersom jag själv arbetat som ekonom visste jag dessutom hur utsatt man kan vara i rollen. Arbetsbelastningen är stundtals tung och arbetet måste utföras felfritt. Därför startade jag Meritmind – ett företag som kan göra skillnad, både för våra kunder och för enskilda medarbetare inom ekonomiområdet.

Redan i vårt namn finns grunden till det vi står för. "Merit" symboliserar meriterade konsulter som skapar värde för kunden. "Mind" har dubbel betydelse och står för både knivskarp intelligens och att bry sig om ('to mind about someone'). Det ena behöver inte utesluta det andra, anser vi.

Välkommen till oss på Meritmind!

Helena Casserlöv-Kvist, vd och grundare av Meritmind

Några av våra konsulter berättar mer

Karin Nehlin

Interimskonsult

Att göra det bästa utifrån sina förutsättningar

Jag heter Karin Nehlin och är inne på mitt andra år som ekonomikonsult på Meritmind. Mitt första uppdrag var hos ett företag inom skol- och utbildningsvärlden.

Läs hela berättelsen

Niklas de Rosche

Rådgivningskonsult

Sätta processer

Jag heter Niklas de Rosche och har arbetat som konsult på Meritmind sedan 2013. Sen två år tillbaka arbetar jag inom rådgivningsverksamheten med fokus på projektledning inom styrmodeller, ledningssystem och processeffektivisering. Vår grupp är en värdefull resurs när du som kund behöver expertråd och stöd i dina klurigaste projekt.

Läs hela berättelsen

Erna Stamming

Rekryteringskonsult

Rekrytera din nya ekonom

Mitt namn är Erna Stamming och jag arbetar sedan nio år tillbaka som rekryteringskonsult på Meritmind. Vi är ett tight gäng som är experter på att rekrytera chefer och specialister inom ekonomiområdet. Det är fantastiskt roligt och man träffar många spännande människor på vägen.

Läs hela berättelsen

Kontakta oss för kostnadsfri konsultation

Vi hjälper företag och människor till framgång