Redovisningsansvarig till AutoConcept Insurance, Kungsbacka

Kungsbacka Heltid

Är du trygg i redovisningens alla delar samt har en stark analytisk förmåga? Då har vi en intressant tjänst för dig som redovisningsansvarig hos oss på AutoConcept Insurance. Här erbjuds du en dynamisk arbetsmiljö med möjlighet att verka i hjärtat av vår ekonomifunktion. AutoConcept är en ledande aktör inom nischade försäkringslösningar för fordonsbranschen i Norden.

Som redovisningsansvarig ansvarar du för redovisning, bokslut, analys och uppbyggnad av rapporter. Du ingår i bolagets ekonomifunktion där du har ett nära samarbete med koncernens ekonomichef och ytterligare två ekonomer. Det här är en utåtriktad roll med många olika kontaktytor inom organisationen och du kommer att vara en viktig kugge i ett snabbrörligt tillväxtbolag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Månads-, kvartals-, årsbokslut för våra fyra bolag i Norden
  • Uppföljning, analys samt rapportering
  • Löpande redovisning och avstämningar
  • Fakturering
  • Hantera koncernmellanhavanden
  • Upprättande av affärs- och verksamhetsknutna rapporter
  • Budget och prognosarbetet
  • Kontinuerligt förbättra och utveckla processer, rutiner och system

Redovisningsansvarig

Kvalifikationer

Vi söker dig som arbetar självständigt med kvalificerat redovisnings- och bokslutsarbete samt vet hur du ska prioritera för att skapa en effektiv bokslutsprocess. Du har ett stort intresse för ekonomisystem, kan bygga rapporter och har utmärkta kunskaper i Excel. Din utbildningsbakgrund är inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har du dessutom kunskap i ytterligare något nordiskt språk, med fördel finska är det mycket meriterande.

Du motiveras av en varierad och verksamhetsnära roll där ditt arbete har direkt påverkan på företagets framgång och utveckling. För att lyckas i rollen är du en analytisk person som arbetar strukturerat och självständigt samtidigt som du bidrar till teamet och du har en naturlig förmåga att hantera flera projekt samtidigt. Du trivs som bäst i en flexibel och föränderlig miljö med fokus på deadlines och uppställda mål.

Vårt löfte till dig

Möjlighet för dig att bidra i ett spännande tillväxtföretag och aktivt medverka i vårt fortsatta arbete kring digitalisering och effektivisering av ekonomiflödena. Kulturen präglas av engagemang, hög prestation, utveckling, stor omtanke och du kommer att ingå i ett arbetslag med stor branscherfarenhet. Vi erbjuder marknadsmässig lön med attraktiva personalförmåner såsom sjukvårdsförsäkring, generöst friskvårdsbidrag och ett resultatbaserat bonussystem.

Om företaget

AutoConcept Insurance AB är ett tillväxt- och Gasellföretag som arbetar med nischade försäkringslösningar till fordonshandeln. Våra kunder är fordonshandlare, generalagenter och fordonsägare. Vårt mål är att vi på ett innovativt sätt ska förmedla och administrera kundanpassade och unika försäkringslösningar till fordonsbranschen, samt till fordonsägare för ett tryggt fordonsägande. AutoConcept Insurance består idag av ca 50 anställda med verksamhet i hela Norden. Huvudkontoret ligger i Kungsbacka, strax söder om Göteborg.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar AutoConcept Insurance med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Eva Tiitso, tel 0765-112910. Intervjuer och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekryteringsprocess. Det innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i rekryteringsprocessen. Vi gör även en bakgrundskontroll.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen): Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

 

Ansök till denna tjänst