Redovisningsekonom till Pitch Technologies AB, Linköping

Linköping Heltid

Är du redo att ta ditt nästa karriärkliv inom en stabil, växande och innovativ koncern? Pitch Technologies söker nu en engagerad och noggrann redovisningsekonom som vill arbeta i en internationell präglad miljö med kontor i centrala Linköping.

Arbetsuppgifter:

Som Redovisningsekonom på Pitch får du en central roll i att hantera ekonomin för ett eller flera av koncernbolagen. Ditt ansvarsområde kommer bl.a. innefatta:

  • Löpande bokföring samt hantering av leverantörs- och kundreskontra för dina tilldelade bolag.
  • Utförande av månadsavstämningar och kvartalsbokslut.
  • Upprättande av årsbokslut för ditt/dina bolag.
  • Skattehantering och rapportering.
  • Projektstyrning och uppföljning av projekt.
  • Ekonomisk uppföljning och analys av verksamhetens resultat.
  • Samt andra förekommande arbetsuppgifter som hör en ekonomiavdelning till.
Personliga egenskaper:

Vi ser gärna att du är en självgående och analytisk person med eget driv och som tar eget ansvar. Du trivs med att hålla ordning och prioritera dina arbetsuppgifter effektivt. Du har också förmåga att samarbeta både inom ditt team och över bolagsgränser. En dynamisk arbetsmiljö passar dig väl, och du ser möjligheter i förändringar snarare än som hinder.

Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt flera års erfarenhet av arbete inom redovisning. Du har god förståelse för bokslutsprocessen och är skicklig på att hantera komplexa redovisningsfrågor. Det är meriterande om du har erfarenhet av internationellt präglat bolag sen tidigare men inget krav. Svenska och engelska hanterar du både i tal och skrift.

Om Pitch

Pitch Technologies producerar teknisk programvara för rymd, flyg och försvar, med kunder i 40 länder. Företaget startade i Linköping och har idag kontor även i England och Frankrike, samt återförsäljare i ett stort antal länder. Antalet anställda är just nu ca. 40, men företaget går bra och detta förväntas öka. Företaget ägs av BAE Systems, en internationell koncern, verksam främst i England och USA.

Ekonomiavdelningen sköter sedvanlig redovisning, lön, leverantörsreskontra, och kundreskontra/fakturering. Det görs även en månatlig rapportering till ägarkoncernen.

Den person vi söker kommer att arbeta under nuvarande ekonomichefen. Vi samverkar även med Business Sweden vad gäller löner och skatter i Storbritannien och Frankrike. Viss samverkan förekommer med BAE Systems internationella ekonomifunktioner. Läs mer om Pitch här: https://pitchtechnologies.com/

Vad erbjuder Pitch?

En arbetsplats präglad av energi och passion!

En internationell kultur med kreativa medarbetare.

En mängd personalaktiviteter som skapar gemenskap och glädje på jobbet.

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Pitch med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind.

Andreas Oliw på telefonnummer: 072- 01 01 807 Eller mail: andreas.oliw@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det räcker att du bifogar ditt CV. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekryteringsprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev. Vid de flesta tillsättningar görs också en bakgrundskontroll.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera