HR Controlling Manager, Stockholm

Stockholm Heltid

Vi på Pernod Ricard Nordic söker nu en driven HR Controlling Manager till vårt team i Stockholm! Detta är en chans att arbeta i en roll där du verkligen kan göra skillnad – både för vår organisation och för våra medarbetare. Här blir du som controller en del av ett stöttande, samarbetsorienterat och innovativt team där du kommer att spela en avgörande roll i att säkerställa tillförlitliga och korrekta HR-kontrolluppgifter samt driva Compensation och Benefit-processerna över vår nordiska region, som omfattar 7 marknader.
Om du är en strukturerad, proaktiv och analytiskt skarp person med god erfarenhet inom controlling som har ett intresse för HR-frågor, då är detta möjligheten för dig att bidra till Pernod Ricard Nordics framgångar!
Pernod Ricard sitter i fina, moderna lokaler i Marievik med fantastisk utsikt över Årstaviken.


Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
• Driva finansiell planering, analys och budgetprocesser för löner och förmåner i den nor-diska regionen.
• Hantera kompensations- och förmånssystem, inklusive expatriater, samt övervaka lönejäm-förelser och STI-/LTI-program.
• Samordna HR-rapportering till Pernod Ricard Europe HQ och ansvara för avstämning av ba-lanskonton relaterade till löner och förmåner.
• Stödja HR-direktören i interna kontrollaktiviteter och hantera HR-ansvar inom LSF-processen.
• Samverka med externa och interna revisorer samt stödja chefer i lönegranskningsprocessen och andra kompensationsfrågor.

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som har en universitetsexamen inom ekonomi eller motsvarande med en god grund i redovisningen och erfarenhet av controlling. Du har minst 5 års erfarenhet från en relevant roll och är van att arbeta i en internationell och då framför allt nordisk miljö. Du behärskar både svenska/skandinaviska och engelska flytande, i såväl tal som skrift. Därtill har du gedigen erfarenhet av Office-paketet, särskilt Excel, Word och PowerPoint.

Personliga egenskaper:
Vi tror att du är en person som utmärker dig genom din förmåga att både se helheten och hantera detaljer med precision. Du har ett stort intresse för Compensation och Benefits och har en naturlig fallenhet för att arbeta mot deadlines. Du är resultatorienterad, organiserad med en proaktiv och strukturerad arbetsstil, och du trivs med att ta ansvar i en dynamisk miljö. Du arbetar med hög integritet och har ett analytiskt sinne.
Placeringsort: Stockholm, Marievik

Om Pernod Ricard
Pernod Ricard är världsledande inom premiumsegmentet för spritdrycker. Företaget har nära 80 filialer och 94 produktionsanläggningar världen över. Pernod Ricard Sverige är en del av Pernod Ricard Nordic och har 60 anställda i Stockholm. Företaget fokuserar på 15 nyckelvarumärken inom vin och sprit, såsom ABSOLUT, Jameson, Havana Club och Jacob’s Creek.
Pernod Ricard Sweden tillsammans med The Absolut Company har flera gånger vunnit Benify Score – ett pris som tilldelas arbetsgivare som uppnår enastående resultat inom medarbetarengagemang och tillfredsställelse med förmåner!
Besök gärna vår hemsida för mer information: www.pernod-ricard-sweden.com

Vad erbjuder Pernod Ricard dig?
• En dynamisk och internationell arbetsplats med starkt CSR engagemang och fokus på vår personals hälsa, säkerhet och karriärutveckling.
• Nyrenoverade lokaler, med vacker utsikt över vatten
• Egen matsal med 4 kockar
• Strukturerad onboarding-program för att hjälpa nyanställda att integreras smidigt.
• Work-life balance: Flexibla arbetstider och alternativ för distansarbete för att stödja en hälsosam balans mellan arbete och privatliv.
• Mångfald och inkludering: Starkt engagemang för att främja en mångfaldig och inkluderande arbetsplats.
• Globala möjligheter: Potential för internationella uppdrag och global mobilitet.
• Hälsa och välbefinnande: Tillgång till hälso- och friskvårdsprogram och resurser.
• Kultur: stark företagskultur med olika sociala evenemang och aktiviteter.

Ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Pernod Ricard med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Meritmind, Ulrika Wallerman 070-166 08 60 eller Marie Edström Barter på 070-509 94 14 Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.
Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det räcker att du bifogar ditt CV. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.
Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekryteringsprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev. Vid de flesta tillsättningar görs också en bakgrundskontroll.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
• Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera