Ekonomiassistent inom redovisning och lön till ETP Transmission i Linköping

Linköping Heltid

Meritmind söker för kunds räkning en ekonomiassistent inom redovisning och lön för ett konsultuppdrag till vår kund ETP Transmission i Linköping. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta så snart som möjligt och pågå under 6 månader med möjlighet att därefter få en anställning hos kundföretaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Lön, hela processen
  • Framtagning av momsrapporter, Intrastatrapporter och kvartalsrapporter
  • Skapa underlag för ekonomiska rapporter
  • Göra arbetsgivardeklarationer
  • Ansvar för betalningar samt hantering av betalningspåminnelser
  • Avstämningar av balansposter
  • Medhjälp i samband med upprättande av månads- och årsbokslut
  • Assistera CFO och CEO samt även serva andra chefer och avdelningar
  • Övriga ekonomi- och administrativa uppgifter

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som har relevant utbildning både inom ekonomi och/eller lön alternativt arbetslivserfarenhet inom både ekonomi och lön. Du bör känna dig trygg att kommunicera både muntligt och skriftligt på engelska.

Personliga egenskaper:
För att lyckas och trivas är du en driven, samarbetsvillig och ansvarstagande person. Du har ett sinne för struktur samt ordning och reda samtidigt som du har möjlighet att vara flexibel när det krävs. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Monitor, Hogia och Cognos.

Förutom ett intressant jobb erbjuder Meritmind:

  • Kollektivavtal
  • Förmåner genom Benifit som är vår förmånsportal
  • Friskvårdsbidrag
  • Kompetensutveckling, konsultfrukostar, nätverksträffar och andra sociala aktiviteter

Om kundföretaget:

ETP Transmission AB, ett bolag i Indutrade-gruppen, är ett spjutsspetsföretag inom teknikområdet hydrauliska spännförband. Med egenutvecklade produkter har vi lyckats etablera en ledande position inom tre affärsområden; allmän maskinbyggnad, industriell träbearbetning och metallbearbetning.

Försäljningen sker via återförsäljare samt till ett begränsat antal OEM. Vi har en internationell inriktning, mer än 90 % exporteras till Västeuropa, Nordamerika och Asien. Nyckeloperationer i tillverkningen görs i egen regi.

ETP Transmission finns på Tornby i Linköping, omsätter i år ca 140 miljoner med god lönsamhet och har drygt 60 anställda. För mer information se vår hemsida etp.se

 

Om Meritmind:
Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan:
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef:
Tessan Bark på therese.bark@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera