Business Controller till BONESUPPORT i Lund

Lund Heltid

Är du redo att ta nästa steg i din karriär som Business Controller på ett framgångsrikt medicintekniskt företag med huvudkontor i Lund? Vi söker en analytisk och nyfiken person som gillar att samarbeta och trivs i en miljö med många kontaktytor.

I denna roll får du arbeta med BONESUPPORTs verksamheter inom främst EUROW (Europe and rest of World) med fokus på rapportering och analys av såväl intäkter och kostnader. Du rapporterar till CFO, ingår i koncernens ekonomifunktion med sju kolleger i Lund. Arbetet sker i nära samverkan med nyckelpersoner inom EUROW-regionen så som landschefer och chefen för EUROW.

Denna roll som Business Controller erbjuder en dynamisk och internationell arbetsmiljö med möjligheter till professionell utveckling. Om du uppfyller kvalifikationerna och delar företagets värderingar kan denna roll vara en utmärkt möjlighet att utvecklas vidare i.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Rapportering och analys: Du kommer att vara ansvarig för finansiell uppföljning, rapportering och analys inom regionen. Denna analys är avgörande för verksamhetens möjlighet att fatta informerade beslut och identifiera områden för förbättring.
  • Prognos: Du kommer att spela en viktig roll i att förbereda och samordna prognosarbetet. I nära samverkan med regionens nyckelpersoner säkerställs en optimal finansiell planering.
  • Redovisning och bokslut: Du stödjer övriga i ekonomiteamet och bidrar till kvalitet och regelefterlevnad i en börsnoterad miljö.
  • Processer: Du kommer att bidra till utvecklingen och förbättringen av metoder och processer för finansiell uppföljning och analys.
  • Finansiellt stöd: Du kommer att tillhandahålla finansiell information och genomföra ad hoc-analyser för att stödja såväl det regionala ledningsteamet som koncernledningen.

Kvalifikationer och erfarenhet:

Du har relevant examen på högskolenivå och har sannolikt arbetat som Business Controller i några år. En förståelse för redovisningsfrågor är angeläget liksom goda kunskaper i Engelska.

Dina personliga egenskaper är väl så viktigt som tidigare erfarenhet. Du är en vass analytiker med driv och nyfikenhet att identifiera risker och möjligheter och erbjuda data-drivna beslutsunderlag. Du trivs i mötet med andra, är en lagspelare som gillar att bygga och utveckla relationer.

Om BONESUPPORT

BONESUPPORT är ett bolag som är verksamt inom medicinteknik och utvecklar och kommersialiserar injicerbara biokeramiska bengraftsubstitut som används vid behandling av skador i skelettet. Bolagets bengraftsubstitut är baserade på den unika teknologiplattformen CERAMENT. I dagsläget genomför bolaget löpande kliniska studier och innehar försäljning i främst Europa och Nordamerika. BONESUPPORT har en ambitiös tillväxtstrategi och har under de senaste tre åren genomgått en imponerande tillväxtresa.


www.bonesupport.com

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar BONESUPPORT med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Pontus Lasson på 070 166 08 38, pontus.lasson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 13e nov.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
Ansök till denna tjänst