Ekonomiassistenter på deltid, Göteborg

Göteborg Heltid

Studerar du ekonomi på universitet och vill kombinera studier med praktisk erfarenhet?

Vi på Meritmind söker nu studenter som är i början av sin karriär och vill utvecklas i rollen som ekonomiassistent på deltid (cirka 20 timmar/veckan). Detta är en proaktiv annons för framtida uppdrag, där du får chansen att bygga upp din kompetens inom ekonomi samtidigt som du arbetar i en spännande miljö med stöd från oss.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med enklare uppgifter inom kund- och/eller leverantörsreskontra, vilket ger dig praktisk erfarenhet att utvecklas vidare i din framtida karriär.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Studerar ekonomi på universitet och är intresserad av att arbeta deltid (cirka 20h/veckan)
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Systemintresserad (meriterande)
  • Har tidigare erfarenhet inom ekonomi (meriterande)

Personliga egenskaper

Som person är du nyfiken, prestigelös och har lätt för att samarbeta med olika människor. Du är en god kommunikatör och trivs med att ta dig an nya uppgifter samtidigt som du bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Placeringsort: Göteborg

På Meritmind vill vi vara med dig på resan genom din karriär och erbjuda dig möjligheter att växa och utvecklas inom ekonomi. Vi tror på att skapa långsiktiga relationer och ge dig stöd för att nå dina mål. Välkommen att forma din framtid tillsammans med oss – vi ser fram emot att vara en del av den!

Om Meritmind:

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan:

För mer information är du välkommen att kontakta Talent acquisition specialist Sofia Skyvell på 0701-660871, sofia.skyvell@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst