Coachning i Excel: Skapa din egen dashboard

21 feb

Coachningen är Meritmind Learnings mest skräddarsydda utbildningsform. I Excel coachning   "Skapa din egna dashboard" får deltagarna ta med egna exempel. Tillsammans i den lilla gruppen förankras kunskapen i olika gemensamma frågeställningar. Du kan skicka in och ställa frågor till Annika Graflund, utbyta kunskap och erfarenheter med andra och få stöd och hjälp som är relevant och anpassad för dig!

När: 21 februari 2019, kl 8:30-10:00.
Var: Meritmind, Vasagatan 12, vån 4, Stockholm, karta.
Övrigt: Kaffe och smörgås ingår.

Frågeställningar och ämnesområden för våra coachingstillfällen följer strukturen för tillgängliga utbildningsserier inom Excel för ekonomer inom MeritGO och våra webbinarier.  Coachningen ger dig en unik möjlighet att förankra och få svar på de frågeställningar och utmaningar just du har kvar och ger dig inspiration från andra engagerade Excelanvändare! Det är en fördel om du sett filmer på MeritGO eller deltagit i respektive webbinarium, men det är inget krav.

Coachningen är inte en föreläsning, utan utgår från frågeställningar med hjälp av exempel och utmaningar som deltagarna skickar i förväg.


Innehåll
Annika Graflund kommer förbereda en översiktlig genomgång av struktur och arbetsgång och hur du säkert och effektivt skapar en kraftfull och flexibel modell för att visa information.

Central funktionalitet i Excel som är knutet till detta är;

  • Skapa urvals- och listrutor
  • Tekniker för att effektivt sammanställa faktatabeller och diagram
  • Flexibla rubriker och beräkningar
  • Skydd av modellen

I samband med din anmälan ber vi dig kort svara på några frågor och gärna också dela med dig av vilken typ av problem du har behov av att lösa. Om du skickar med ett eget exempel eller utmaning, tar Annika gärna upp den för att ge dig svar, givetvis med din tillåtelse!

Målgrupp
Ekonomer med goda kunskaper i Excel

Antal platser
Max fem deltagare.  En liten utbildningsgrupp medför en hög kvalitet gentemot varje enskild deltagare.

Kostnad
1 500 kr ordinarie avgift (ex moms).
Vi fakturerar i samband med anmälan och tillämpar 15 dagars betalningstid.

Avbokning
Vid avbokning senare än 14 dagar före utbildningsstart debiteras 100 % av avgiften. Utbildningsplats kan överlåtas till annan person i samma företag. Vid eventuell avbokning eller överlåtelse av plats, var vänlig meddela oss på learning@meritmind.se.

Inställd utbildning
Meritmind förbehåller sig rätten att ställa in planerade utbildningar och ändra utbildningsdatum, varvid eventuella inbetalda avgifter återbetalas. Ersättningar därutöver betalas ej. Meritmind meddelar så snart det är möjligt om utbildningstillfället mot förmodan skulle behöva ställas in.

Kontaktperson
Anna Koch
E-post: learning@meritmind.se

Anmälan
Klicka här för att anmäla dig. Sista anmälningsdag är 14 februari.

Håll dig uppdaterad inom ekonomiområdet

Få branschinsikter, inspiration, events och webbinarier direkt till din inkorg.

Prenumerera

Kommande seminarier
Visa alla