Seminarium: Den digitala ekonomi­funktionen 2020

10 mar - 11 mar

Hur ser ekonomifunktionen ut 2020? Är den så digital som du skulle önska eller finns det mer att arbeta på? Vi lät nyligen 750 chefer på svenska ekonomiavdelningar svara på vad som stod högst på deras agenda inför 2020. Svaren visar tydligt att frågor kopplade till digitalisering och effektivisering är överst på prioriteringslistan. Varmt välkommen till ett kostnadsfritt frukostseminarium om hur du tar dig an dessa utmaningar.

Morgonen bjuder på trendspaning och vägledning kring olika digitaliseringsfrågor. Vi kommer bland annat att belysa hur robotisering och andra digitala verktyg påverkar våra arbetssätt och vilka krav det ställer på processtyrning, förändringsledning och ledarskap. Vi tar också upp frågeställningar kring framtida roller och krav på kompetensutveckling. Dessutom utlovas konkreta tips på hur du lyckas med den digitala transformation som vi alla antingen påbörjat eller står inför.

Ur innehållet

  • Trendspaning
  • Ny teknik, nya möjligheter
  • Ett förändrat fokus och ledarskap
  • Medarbetare - nya roller och beteenden
  • Framgångsfaktorer för lyckade transformationer

Målgrupp

Eventet riktar sig framför allt till dig som är vd, CFO, ekonomichef eller jobbar med redovisning eller controlling.

Föreläsare

Lars Rosengren
Rådgivningskonsult, Meritmind

Jessica Ivarsson
Regionchef Väst, Meritmind

Tid och plats

Borås tisdagen den 10 mars, kl 07.30-09.00. Vi bjuder på frukost mellan kl 07.30-08.00 och seminariet håller på kl 08.00-09.00.
Adress: Scandic Plaza Borås, Allégatan 3, 503 32 Borås. Se karta här >>

Göteborg onsdagen den 11 mars, kl 07.30-09.00. Vi bjuder på frukost mellan kl 07.30-08.00 och seminariet håller på kl 08.00-09.00.
Adress: Elite Park Avenue Hotel, Kungsportsavenyn 36-38, 411 36 Göteborg. Se karta här >>

Anmälan

Seminariet är kostnadsfritt. Det finns ett begränsat antal platser, så vänta inte för länge med att anmäla dig. Sista anmälningsdag är 8 mars. Om du skulle få förhinder är vi tacksamma om du kontaktar oss snarast på events@meritmind.se. Då kan vi erbjuda någon annan din plats.

OBS! Seminariet i Göteborg den 11/3 är tyvärr inställt pga coronaviruset. Vi kommer istället att köra seminariet i webinarform och återkommer med ett datum för detta inom de närmsta dagarna. Hör gärna av dig till events@meritmind.se ifall du har frågor med anledning av detta.

Håll dig uppdaterad inom ekonomiområdet

Få branschinsikter, inspiration, events och webbinarier direkt till din inkorg.

Prenumerera

Kommande seminarier
Visa alla