Seminarium: Är Machine Learning och Artificial Intelligence förutsättningar för modern verksamhetsstyrning?

22 sept

Välkommen till Meritminds frukostseminarium med Joakim Wahlberg, CFO på Pulsen AB, där du kommer få veta hur Pulsen AB moderniserat företagets ekonomifunktion med hjälp av Machine Learning och Artificial Intelligence. Om deras resa från att vara en kamrersfunktion till att ha fokus på nya förmågor, samt vilka resultat detta gett.

Du kommer också få svar på vad som krävs för att ta ekonomifunktionen in i framtiden, samt hur du kan effektivisera och modernisera med hjälp av nya tekniker. Vad är skillnaden mellan budgetstyrning och dynamisk styrning och vilka färdigheter kommer krävas av framtidens ekonomer?

Målgrupp

Eventet riktar sig framför allt till dig som är vd, CFO, Business Controller eller ekonomichef.

Föreläsare

Joakim Wahlberg har under många år forskat kring "Hur snabbväxande företag använder sig av dynamiska styrmodeller för att stödja strategisk agilitet och innovation" och för andra året i rad fick Pulsen AB år 2022 utmärkelsen ”Best Managed Companies” av Deloitte.

Tid och plats

Göteborg
22 september, kl. 08.00 – 09.30.
Frukost serveras från kl. 08.00. Föreläsningen startar kl. 08.30.
Convendum, Kungsportsavenyen 21, Göteborg
Se karta

Anmälan
Seminariet är kostnadsfritt. Det finns ett begränsat antal platser, så vänta inte för länge med att anmäla dig. Sista anmälningsdag är 16 september. Om du skulle få förhinder är vi tacksamma om du kontaktar oss snarast på events@meritmind.se. Då kan vi erbjuda någon annan din plats.

Håll dig uppdaterad inom ekonomiområdet

Få branschinsikter, inspiration, events och webbinarier direkt till din inkorg.

Prenumerera

Kommande seminarier
Visa alla